19 Nisan 2023 22:31 Güncelleme : 19 Nisan 2023 22:32

Kızılcık Şerbeti Nursema'nın eşi bakın kim çıktı? Kendisi de ünlü oyuncuymuş, görünce yok artık diyeceksiniz

Kızılcık Şerbeti Nursema'nın eşi bakın kim çıktı? Kendisi de ünlü oyuncuymuş, görünce yok artık diyeceksiniz

Ekranların dikkat çeken yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti kısa süre içinde geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. İki farklı aile yapısına sahip olan iki kişinin evliliklerini anlatan dizinin oyuncu kadrosu da dikkatleri üzerine çekiyor. Dizide Nursema karakterine hayat veren Ceren Yalazoğlu Karakoç’un özel hayatı da merak konusu oldu.

Show TV ekranlarının yakından takip edilen dizilerinden Kızılcık Şerbeti hem senaryosu hem de oyuncularıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Dizide Nursema karakterini canlandıran Ceren Yalazoğlu Karakoç gündemde sık sık adından söz ettirirken, özel hayatı da sevenleri tarafından merak edildi. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Özel hayatı gündem oldu

Ekranların sevilen oyuncularından biri olan Ceren Yalazoğlu Karakoç, Beni Affet, Akıncı, Maria ile Mustafa gibi yapımlarda rol aldı. Beni Affet dizisinde Kader karakterine hayat veren ve adını duyuran ünlü oyuncu şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterine hayat veren Ceren Yalazoğlu Karakoç, hem başarılı oyunculuğu hem de güzelliğiyle beğeni topluyor. Gündemde adından söz ettiren Ceren Yalazoğlu Karakoç’un özel hayatı da merak edildi. Güzel oyuncunun eşi de kendisi gibi ünlü çıktı.

Özel hayatı gündem oldu

Eşi de oyuncu çıktı

Ceren Yalazoğlu Karakoç, 1984 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü mezunu olan ünlü oyuncu, Beni Affet dizisiyle ekranlarda tanınmaya başladı. Maria ile Mustafa, Akıncı, İçimizden Biri gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakteriyle gündemde de adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel oyuncu başarıl oyunculuk performansı ile dikkat çekerken, eşi de kendi gibi oyuncu çıktı.

Ceren Yalazoğlu Karakoç’un eşi de oldukça merak edildi. Osman Karakoç ile 2013 yılında dünya evine giren ünlü oyuncunun eşi de kendi gibi ünlü çıktı. Unutma Beni, Elbet Bir Gün, Aşk ve Mavi gibi yapımlarda rol alan Osman Karakoç da oyunculuk performansıyla dikkat çeken isimler arasında bulunuyor.

Eşi de oyuncu çıktı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış