13 Ağustos 2022 14:36 Güncelleme : 13 Ağustos 2022 14:36

''Kocama seninki bamya bile değil dedim'', Esra Ezmeci'ye gelen itirafların en fenası ''özel hayat da kalmamış''

''Kocama seninki bamya bile değil dedim'', Esra Ezmeci'ye gelen itirafların en fenası ''özel hayat da kalmamış''

Ünlü psikolog Esra Ezmeci öyle bir itiraf paylaştı ki görenlerin ağzı açık kaldı. Bu kadar da olmaz dedirten bu paylaşım adeta gündeme bomba gibi düştü. Peki, bu itirafta ne yazıyordu?

Sosyal medya platformunda yakından takip edilen isimler arasında bulunan Esra Ezmeci, gündemde sık sık kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının sunuculuğunu da yapan ünlü psikolog, sosyal medya hesabında da takipçileriyle sık sık iletişim halinde bulunuyor. Takipçilerinden gelen itiraf paylaşımlarıyla sosyal medya gündeminde büyük ses getiren Esra Ezmeci, yine kendisine gelen bir itirafı paylaştı. Görenleri hayrete düşüren bu itiraf adeta gündeme bomba gibi düştü. İşte haberin merak edilen detayları…

Görenlerin ağzı açık kaldı

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Esra Ezmeci, kendisine gelen itirafı paylaştı ve gündemi de derinden salladı. Peki, görenlerin ağzını açık bırakan o itirafta ne yazıyordu? Esra Ezmeci’ye gelen o itirafta: “Kocama alkollüyken ‘Seninki bamya bile değil’ dedim. Evden gitti. Nasıl affeder ama gerçekler” ifadeleri yer alıyordu. Esra Ezmeci bu itiraf karşısında: “Aslında söylemek istediğinizin bu olmadığını, alkolün size yanlış kelime kullandırttığını, onunla her türlü ilişkide çok mutlu olduğunuzu söylemeniz önemli” ifadelerini kullandı.
Sosyal medya gündeminde büyük ses getiren bu itiraf konuşulurken, görenler de tepki vermeden geçemediler. İtiraf paylaşımlarıyla gündemde adından bahsettiren Esra Ezmeci’ye de bu paylaşımları yaptığı için eleştiriler de geldi. İtirafların ardı arkası kesilmezken, bu itiraf da gündemde yerini aldı.

Görenlerin ağzı açık kaldı

İtiraflar bitmiyor

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Esra Ezmeci kendisine gelen bir başka itirafı da paylaştı. İtirafta; “Kocam eltime el şakası yapıyor. Eltim de onu mıncıklıyor. Ne olacak kardeşiz diyor” yazıyordu. Esra Ezmeci bu itiraf karşısında; “Böyle kardeşiz diye şaka yapmak doğru değil. Sınır çizmesini isteyin ve rahatsız olduğunuzu bu kadar samimiyeti istemediğiniz söyleyin” ifadelerini kullandı. Bu itiraf da kısa süre içinde gündemde yerini aldı.

İtiraflar bitmiyor

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış