17 Ağustos 2022 18:29 Güncelleme : 17 Ağustos 2022 18:29

Kocası yarım altın aldı diye yemek vermemiş! Esra Ezmeci'nin o itirafa cevabı şok etti

Kocası yarım altın aldı diye yemek vermemiş! Esra Ezmeci'nin o itirafa cevabı şok etti

Ünlü psikolog Esra Ezmeci takipçileriyle sık sık soru cevap etkinliği yapmakta bunun sebebi hem takipçilerinin Ezmeci’nin tavsiyelerine ihtiyaç duymaları hem de Instagram’da önemli bir kitleye hitap etmesinden kaynaklanmaktadır. Soru cevap etkinliğinde gelen cevaplar ise şaşırtmaya devam ediyor.

Esra Ezmeci son zamanlarda sunmuş olduğu televizyon programıyla da birlikte git gide daha da popüler olmaya başlamıştır. Bunun sebebi ise işine verdiği önemi her alanda gözler önüne sermesinden kaynaklanmaktadır. Düzenli olarak da Instagram üzerinden takipçilerine soru cevap etkinliği yapan Ezmeci hem gelen sorular hem de verdiği yanıtlardan dolayı gündem olmaktan kurtulamıyor. Genellikle cinsel içerikli sorular alan ünlü psikoloğa gelen son sorulardan biri oldukça şaşırttı. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

Tam altın isteyen kadına yarım altın gelince bakın ne yapmış

Instagram üzerinden takipçilerine soru cevap etkinliği açan ünlü psikoloğa gelen sorular şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz soru cevap etkinliklerinden birinde takipçisinden gelen “kitaptan sonra kocam bana yarım altın almış ben ondan tam altın istemiştim akşam yemek vermedim” soruya Esra Ezmeci’nin cevabı da çok manidar oldu. Takipçisine “aman yazık adama parası o kadara yetmiştir. Altın da çok pahalı aç yatmasa bari adam” diyerek yanıt vermişti. Bu soru ve cevapların ilginçliği her geçen gün artarken kocasından tam altın istediği halde yarım altın alınca kocasına yemek vermeyen kadın da pes dedirtti.

Tam altın isteyen kadına yarım altın gelince bakın ne yapmış

Yemek vermedim akşam

Esra Ezmeci düzenli olarak yapmış olduğu soru cevap etkinliğine gelen ilginç soruları takipçilerinin huzurunda yanıtlamaya devam ediyor. Bu sayede takipçileri yaşadığı her sorunu en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ve görenlere şok yaşatıyor. Son gelen sorulardan bir tanesi ise görenlere pes dedirtti. Takipçisinin sormuş olduğu soru kocamdan tam altın istedim fakat o bana yarım altın aldı ben de ona yemek vermedim diyen bir kadından gelince Ezmeci aman yazık adama altın çok pahalı adamın parası yetmemiştir aç yatmasa bari şeklinde gelen yorumunu da çok dikkat çekti.

Yemek vermedim akşam

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış