20 Nisan 2023 04:12 Güncelleme : 20 Nisan 2023 04:11

Kolunuzdaki tüyleri sakın almayın, hemen bu yöntemi deneyin! İşte ağrısız acısız tüy dökme yöntemi

Kolunuzdaki tüyleri sakın almayın, hemen bu yöntemi deneyin! İşte ağrısız acısız tüy dökme yöntemi

Kol bölgesindeki tüyler bazen oldukça rahatsız eden durumlardan biridir. Özellikle koyu renkli ve sık olduğunda bu tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntem arayışına girebiliriz. Peki, kol bölgesindeki tüyler ağrısız ve acısız şekilde nasıl dökülür?

Kollarda aşırı tüylenme pek çok kişinin rahatsız olduğu konulardan biridir. Teknolojiyle birlikte günümüzde hem ağrılı hem de acısız bazı epilasyon yöntemleri bulunur. Ağda, tıraş, lazer, epilatör gibi yöntemlerle tüylerden kurtulmak mümkün olurken, pek çok kişi en acısız yöntemlerin hangileri olduğunu merak ediyor. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Kol bölgesindeki tüyler nasıl yok olur?

Lazer epilasyon en etkili yöntemler arasında yer alırken, birçok kişi evde uygulayabileceği yöntemleri de araştırıyor. Evde uygulayabileceğiniz yöntemlerden biri de bu tüyleri sarartmak olabilir. Koldaki tüyleri sarartmak için papatya suyu veya oksijenli su kullanabilirsiniz. Bunun için oksijenli suyun içine bir pamuk batırın ve ardından kollarınızı bu pamukla silin. Bir süre bekleyin ve bu uygulamayı tüyleriniz sararana kadar düzenli aralıklarla uygulayabilirsiniz.

Oksijenli suyun yanı sıra papatya suyuyla da tüylerinizi sarartabilirsiniz. Ağrısız ve acısız olan bu yöntemle birlikte koyu renkli tüylerinizin rengini açabilir ve görünmemesini sağlayabilirsiniz. Kol bölgesindeki tüylerin sararması için papatya suyunu düzenli olarak uygulamanız gerekir. Kollarınızdaki koyu renkli tüylerin rengi açılana kadar uygulamalısınız. Papatya suyu özellikle kadınların saç rengini açmak için kullandığı yöntemler arasında yer alsa da kol bölgesindeki tüyler için de kullanılabilir.

Kol bölgesindeki tüyler nasıl yok olur?

Portakal kürü

Kol bölgesine veya istenmeyen tüylerin olduğu bölgelere uygulayabileceğiniz bu kür ile birlikte tüy köklerini zayıflatabilirsiniz. Bunun için; portal kabuklarını rondodan geçirin ve kabukların kremsi bir kıvama gelmesini sağlayın. Daha sonra bu karışımın içine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin ve karıştırın. Bu işlemi her ağda sonrasında düzenli olarak kullandığınızda zamanla tüy köklerinizin zayıfladığını görebilirsiniz. Portakal kürünü uyguladıktan sonra yaklaşık 1 saat kadar beklemelisiniz. Daha sonra ılık suyla birlikte temizleme işlemi yapabilirsiniz. Kullanmadan önce bir uzmana danışmanız önerilir.

Etiketler

Kadın  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış