10 Haziran 2022 08:39 Güncelleme : 10 Haziran 2022 08:39

Korelilerin Cilt Sırrı Ortaya Çıktı! Bu Doğal Karışım Hem Beyazlatıyor Hem Pürüzsüzleştiriyor

Korelilerin Cilt Sırrı Ortaya Çıktı! Bu Doğal Karışım Hem Beyazlatıyor Hem Pürüzsüzleştiriyor

Korelilerin cilt güzelliğini bilmeyen yoktur. Peki, bu güzel cildin sırrı nedir? İşte bu yöntemlerden sonra parlak, sağlık ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Bu karışımla birlikte artık hiçbir bakım ürününe gerek kalmayacak.

Korelilerin sık sık kullandığı keten tohumu ve pirinçle birlikte artık evde kendi kreminizi oluşturabilirsiniz. Özellikle pürüzsüz, parlak bir cildiniz olsun istiyorsanız bu doğal tarife bayılacaksınız. Üstelik sadece iki malzemeyle mucizeler yaratan bu kremle istediğiniz cildi elde edeceksiniz. İşte gerekli malzemeler:

Pirinç ve Keten Tohumu Mucizesi

  •  1 yemek kaşığı pirinç
  •  1 yemek kaşığı keten tohumu
  •  1 bardak ılık su

Bu karışımı geceden ağzı kapalı bir şekilde bir kabın içinde bekletmeniz gerekir. Ertesi gün kısık ateşte kaynatalım ve jel kıvamına geldikten sonra ocaktan alın. Karışımı ocağa aldıktan sonra tahta kaşıkla sürekli karıştıralım. Ardından ocaktan alalım ve 15-20 dakika bekleyelim. Bekledikten sonra bir tülbent yardımıyla bir cam kabın içine süzelim. Dilerseniz içine gliserin, lavanta yağı da ekleyebilirsiniz. Akşamdan sürüp yattıktan sonra sabah pürüzsüz ve yumuşacık bir cilde sahip olacaksınız.

Pirinç ve Keten Tohumu Mucizesi

Pirinç Maskesi

Korelilerin cilt güzelliklerinin en büyük sırrı pirinç maskesidir. Düzenli olarak kullandıkları bu maskeyle birlikte parlak ve pürüzsüz bir cilt elde ediyorlar. Bu maske cilt tonunun eşitlenmesini sağlarken aynı zamanda da yumuşacık bir cildinizin olmasını sağlar. İçinde bulunan nişasta cildinizi adeta pamuk gibi yapacaktır. Bu maske için gerekli malzemeler şunlardır:

  •  3 çay kaşığı pirinç
  •  Yarım çay bardağı su
  •  1 yemek kaşığı süt
  •      1 yemek kaşığı bal

Pirinç maskesi için ilk olarak pirinçleri suda haşlamanız gerekir. Orta ateşte haşladıktan sonra pirinçlerinizi bir kabın içine süzün. Suyunu da ayrı bir kabın içine alın. Ardından pirinçleri soğuk suyla iyice yıkayın ve içine 1 yemek kaşığı süt ekleyin. Ardından bu karışımın içine balı da ekledikten sonra güzelce karıştırın. Pirinç maskesini 15 dakika boyunca yüzünüzde bekletin. Ardından haşladıktan sonra ayırdığınız pirincin suyuyla yüzünüzü yıkayın. Bu maskeyi düzenli olarak haftada bir defa yapmanız önerilir. Düzenli kullanım sonucunda cilt tonunuz eşitlenecek, pürüzsüz ve parlak bir görünüm elde edeceksiniz.

Pirinç Maskesi

Etiketler

Kadın  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış