Genel Yayın Yönetmeni

Ahmet Gündoğdu

Editörler

Remzi Saygın

Hakan Tombul

Emine Göçer

Saniye Yolveren

Mail Adresi

[email protected]

Yönetim Adresi

 Şehit Fethi Sekin Mahallesi Gökçe Sokak Dalgın Apartmanı No : 18

Esenler/İstanbul

Gizlilik Politikası / Privacy Policy

Sitemizin tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları Sitemize aittir. Sitemizde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar Sitemizin yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

Sitemizdeki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. Sitemiz hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

Yasal Bildirimler

Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan “içerik sağlayıcı” olarak hizmet vermekte ve yayın yapmaktadır. İlgili yasaya göre site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle sitemize “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Herhangi haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve telif ile ilişkili eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını, yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri, meslek birlikleri mail adresimiz üzerinden bize ulaşabilirler. Ulaşan şikayet ve taleplerimizi hukuk danışmanımız tarafından incelenecek ve ihlal eyleminin gerçekleştiği düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.