19 Şubat 2022 22:00 Güncelleme : 19 Şubat 2022 22:00

Kuruluş Osman Dizisinde Yaprak Dökümü Başladı! 2 Ünlü Birden Diziden Ayrıldı

Kuruluş Osman Dizisinde Yaprak Dökümü Başladı! 2 Ünlü Birden Diziden Ayrıldı

ATV'nin rekorlar kıran dizisi Kuruluş Osman'da iki şok ayrılık yaşanıyor. Dizi tüm heyecanı ile devam ederken diziye veda eden o iki isim kim?

ATV’nin rekorlar kıran ve Çarşamba akşamlarının vaz geçilmezi haline gelen dizisi Kuruluş Osman son bölümü ile yine reytinglerde zirvedeydi. 82. Bölümü ile aksiyon, macera ve heyecan dolu bir bölümü bizlere sundu. Dizi bu denli iyi giderken iki isim diziye veda etti.

Dizinin Reytingleri Oldukça İyi Gidiyor.

Çarşamba akşamlarının vaz geçilmezi haline gelen ve listelerde en yakın rakibine dahi oldukça büyük bir fark atan Kuruluş Osman son bölümlerindeki aksiyonun artması ile heyecanlı bekleyişi tavan yapmış durumda. Yönetmenliğini Ahmet Yılmaz ve Erkan Nurhan’ın yaptığı, yapımcılığını Bozdağ Film’in üstlendiği dizi başarılı yükselişine devam edecek gibi duruyor. 

Dizinin Reytingleri Oldukça İyi Gidiyor.

Diziye Veda Eden İki İsim

Kuruluş Osman tarihten ilham aldığı senaryosu ile her geçen bölüm daha heyecanlı ilerlerken Targut Hatun olarak bilinen güzel oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat geçtiğimiz süreçte diziye veda eden isimlerdendi. Kendisi diziden resmen ayrıldı ve Ay Yapım’ın yeni dizisi olan Baba dizisine geçti.,

Dizideki bir sonraki ayrılık ise 83. Bölümün tanıtımları yayınlandığında ortaya çıktı. 83. Bölüm fragmanında oldukça şaşırtıcı bir sahne göze çarptı. Sahnede Ragatus karakterinin idam edildiği görünüyor. Fragmandaki bu sahnenin ardından senaryo tahmincileri ve hayranların arasında Ragatus karakterini canlandıran Yıldıray Şahiner’in de kadroya veda edeceği iddia edildi. Sosyal medyadaki bu iddia üzerine hem oyuncuya hem de yapımcılardan herhangi bir cevap ya da yalanlama gibi adım atılmayınca iddialar güçlenmeye başladı. 

Diziye Veda Eden İki İsim

Yıldıray Şahiner’in diziye veda edip etmeyeceğini yeni bölümün yayınlanmasının ardından öğreneceğiz. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış