28 Eylül 2022 15:00 Güncelleme : 28 Eylül 2022 15:00

Kuruluş Osman ekranlara acayip bir senaryoyla dönüyor! O tanıtımı tırnakları yedirir

Kuruluş Osman ekranlara acayip bir senaryoyla dönüyor! O tanıtımı tırnakları yedirir

Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Nefes kesen bu tanıtım izleyicisini de bir hayli heyecanlandırdı. Yeni sezonda da izleyicilerini ekran başına kilitleyecek olan Kuruluş Osman dizisi reyting rekorları kırmaya geliyor.

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman yeni sezonda da izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni sezonuyla ekranlara gelecek olan dizi, aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Kuruluş Osman dizisini merakla bekleyen izleyiciler için yayın tarihi de belli oldu. Dizinin yeni sezon tanıtım fragmanı gündeme damgasını vurdu. Peki, ne zaman ekranlarda olacak? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Yeni sezon yayın tarihi belli oldu

Ekranların reyting rekorları kıran dizilerinden Kuruluş Osman, yeni sezonda da ekranlara damgasını vurmak için hazırlanıyor. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı dizi, yeni sezonda da izleyicilerini hayran bırakacak. Sezon finali ile ekranlara kısa bir ara veren dizi, yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yayın tarihi netleşirken, yeni sezon tanıtım fragmanı da heyecanla karşılandı. Yeni sezonda izleyicilerini ekran başına kilitleyecek olan dizinin tanıtım fragmanı gündeme de damgasını vurdu. Peki, ne zaman ekranlara dönecek?

Yeni sezon yayın tarihi belli oldu

Tanıtım fragmanı gündeme damgasını vurdu

Sezon finali bölümüyle ekranlara kısa bir mola veren Kuruluş Osman dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yeni sezonda da aksiyon dolu sahneleriyle izleyicilerini ekran başına kilitleyecek olan Kuruluş Osman izleyicisi merakla dizinin yayınlanmasını bekliyor. Dizinin başrolünü üstlenen Burak Özçivit hayranları da sabırsızlıkla o tarihin gelmesini bekliyorlar. Yeni sezonda da reyting rekorları kırmaya hazırlanan Kuruluş Osman dizisi 5 Ekim tarihinde izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezon tanıtım fragmanı da oldukça heyecanla karşılandı. Aksiyon dolu sahneleriyle izleyicileri heyecanlandıran bu fragman gündemde de büyük ses getirdi.

Kuruluş Osman izleyicileri sabırsızlıkla 5 Ekim tarihini beklerken, yeni sezonda da aksiyon dolu bölümleriyle adeta ekranları başına kilitlenecek. Gündeme damgasını vuran yeni sezon tanıtım fragmanı da oldukça ilgiyle karşılandı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizi 5 Ekim akşamı ekranlarda izleyicisiyle buluşacak.

Tanıtım fragmanı gündeme damgasını vurdu

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış