30 Eylül 2022 12:30 Güncelleme : 30 Eylül 2022 12:30

Kusursuz Kiracı dizisinden kötü haber! Final kararı izleyenleri üzdü ''yazık ettiler''

Kusursuz Kiracı dizisinden kötü haber! Final kararı izleyenleri üzdü ''yazık ettiler''

FOX TV ekranlarının iddialı dizisi hakkında kötü bir haber geldi. İzleyicilerini oldukça üzen bu haberin ardından tepkiler de gecikmedi. Dizinin izleyicileri dizinin final kararı almasını tepkiyle karşılarken, ne zaman final yapacağı da merak edildi.

FOX TV ekranlarının iddialı yapımlarından ‘Kusursuz Kiracı’ dizi ile ilgili izleyicileri üzen bir haber geldi. Dinin final yapacağı duyurulurken, izleyenler de neden final yaptığını ve final tarihini de merak ettiler. Başrollerinde bulunan Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü hayranları bu haberin ardından üzüldüklerini dile getirdiler. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Ekranlara veda ediyor

Ekranların sevilen dizilerinden Kusursuz Kiracı dizisi üzücü bir haberle izleyicilerinin karşısına çıktı. Dizinin başrollerinde Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve Bennu Yıldırımlar yer alırken, dizi için final kararı alındı. İzleyicilerini oldukça üzen bu kararın ardından dizinin neden final yaptığı da oldukça merak edildi. İlk bölümlerinde iyi bir çıkış yakalayan dizinin neden bu kararı aldığı merak edilirken, final tarihini de merak edilenler arasında yerini aldı.

Gündemde büyük ses getiren bu haberin ardından izleyiciler de sosyal medya hesaplarından düşüncelerini dile getirdiler. Diziyi yakından takip eden izleyicileri; “Diziye yazık ettiniz”, “Çok başarılıydı niye böyle bir karar alındı?”, “Keşke bitmeseydi” gibi yorumlarda da bulundular.

Ekranlara veda ediyor

Kusursuz Kiracı dizisi final yapıyor

MF Yapım imzalı olan dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan bulunurken, senaryosunu da Nermin Yıldırım kaleme alıyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda; Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Bennu Yıldırımlar, Ruhi Sarı, Melisa Döngel, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Ümmi Putgül, Deniz Cengiz, Umut Kurt, Hasan Şahintürk, Alptekin Serdengeçti, Rüçhan Çalışkur, Nilsu Yılmaz, Emin Günenç, Rami Narin yer alıyor.
Başarılı oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusu ile ilk yayınlandığı bölümden itibaren yakından takip edilen dizi final yapma kararı aldı. İlk olarak ekranlarda 30 Ağustos 2022 tarihinde izleyicisiyle buluşan dizinin reyting sonuçlarının düşük çıkmasından dolayı erken final kararı aldığı biliniyor. Kusursuz Kiracı dizisi 6. Bölümünde ekranlara veda edecek.

Kusursuz Kiracı dizisi final yapıyor

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış