29 Temmuz 2022 21:46 Güncelleme : 29 Temmuz 2022 21:46

Latif Doğan’ı yıkan haber! Annesi Ayşe Doğan hayatını kaybetti ünlü isim en acı gününü yaşıyor

Latif Doğan’ı yıkan haber! Annesi Ayşe Doğan hayatını kaybetti ünlü isim en acı gününü yaşıyor

Küstüm şarkısıyla bir döneme damgasını vurarak şimdilerde sahnelerin tozunu attırmaya devam eden Latif Doğan, geçtiğimiz günlerde annesini kaybettiği haberiyle adeta yıkılmıştı. Acı haberi sosyal medya hesabında da paylaşan ünlü isim, sevenleri ve arkadaşları tarafından yalnız bırakılmadı. İşte, ünlü sanatçı Latif Doğan’ın en acı gününe dair merak edilen tüm detaylar.

Seslendirdiği türkülerle yıllardır adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Latif Doğan, sevecen kişiliğiyle farklı konularla da gündeme gelmeye devam ediyordu. Her zaman güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla hatırlanan ünlü sanatçı, geçtiğimiz günlerde aldığı o acı haberle adeta yıkıldı.

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan, geçtiğimiz akşam hayata gözlerini yumdu. Ünlü sanatçı, haberi sosyal medya hesabında da paylaşırken tüm sevenlerinden destek gördü. İşte, Latif Doğan’ın aldığı o acı habere dair merak edilen tüm detaylar.

Latif Doğan acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı!

Sahnelerin en sevilen isimleri arasında gösterilen Latif Doğan, geçtiğimiz günlerde annesini kaybetmenin acısıyla sarsılmıştı. Tedavi altında olan annesi için sevdiklerinden sürekli dua isteyen ünlü türkücü, bu sefer yaptığı paylaşımla herkesi gözyaşlarına boğdu.

Başarılı sanatçı sosyal medya hesabında, ‘’Anamız Ayşe Doğan hakkın rahmetine kavuşmuştur. 29 Temmuz Cuma günü öğlen namazıyla birlikte Besni Tuğsuzlar Camii’nden kaldırılacaktır. Rahatsızlığı boyunca elinden geleni yaparak tüm imkanları seferber eden doktorlara ve sağlık çalışanlarına ayrıca anamın hastalığında bizleri ziyaret ederek sosyal medya üzerinden iyi temennilerini ileten tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Doğan ailesi.’’ ifadelerini kullandı.

Latif Doğan acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı!

Latif Doğan’a sosyal medyadan yoğun destek geldi!

Sahnelerde olduğu kadar sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Latif Doğan, annesini kaybettiği haberini paylaşır paylaşmaz platformlarda yoğun destek mesajlarıyla karşılaştı. Birçok kullanıcı, ünlü türkücünün paylaştığı gönderinin altında başsağlığı dileklerini iletirken Instagram üzerinden mesaj atarak Latif Doğan’ın yanında olduklarını gösterdiler. Ayrıca ünlü türkücünün yakın arkadaşları da olayı duyar duymaz hemen Doğan ailesinin İstanbul’daki evlerine akın ettiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Latif Doğan’ın yapacağı yeni açıklamaları dört gözle beklemeye başladı.

Latif Doğan’a sosyal medyadan yoğun destek geldi!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış