24 Şubat 2022 13:34 Güncelleme : 24 Şubat 2022 13:34

Lise Mezunlarına Sınavsız Memur Olma Fırsatı! Bu Tarihler Arasında Başvuru Yapmak Yeterli

Lise Mezunlarına Sınavsız Memur Olma Fırsatı! Bu Tarihler Arasında Başvuru Yapmak Yeterli

Lise mezunu olan vatandaşlara müjde. Eğer memur olmak istiyorsanız 1 Mart ve 25 Mart tarihleri arasında başvuru yapmanız yeterli olacak. Memur olmak isteyen tüm vatandaşlar bu güzel habere çok sevinecek.

Lise mezunlarına Elbeyli Belediyesinden güzel haber sonunda geldi. 1 Mart ve 25 Mart tarihleri arasında Lise mezunu düz memur alınacağı duyuruldu. Kamuda lise mezunu düz memur alımlarının başlaması pek çok vatandaşın yüzünü güldürdü. Başvuru için gerekli şartlar ve istenen evraklar ise tek tek liste yapılarak ilan metninin içinde yer aldı. İşte Elbeyli Belediyesi bünyesinde düz memur olmak için gerekli şartların detayları...

Lise Mezunlarına Müjde

Kamu personel alımlarını bekleyen ve uzun süredir takip edenler güzel bir haberle güne uyandılar. Lise mezunu memur alımının mart ayı itibari ile başlayacağı duyuruldu. Başvuruda bulunmak isteyen pek çok vatandaş ise başvuru şartlarını merak eder durumda. Genel başvuru şartları ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için mecburi görevlerini bitirmiş olmak, sicil kayıtlarında herhangi bir pürüz bulunmamak ve çalışmaya engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunun mevcut olmaması. 

Başvuru Şartları

Elbeyli Belediyesinin özel olarak istediği koşullar ise; KPSS sınavından istenilen puan türünden yeterli olacak puanı almak, B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak, daha önce çalıştığı kurum ve iş yerlerinden herhangi bir disiplin suçunun bulunmaması, ortaöğretim kurumlarının pazarlama ve perakende analı ve dalları ile ya da muhasebe ve finansman dalından mezun olmaktır. Bu şartları sağlayan herkes başvuru yapabilecektir. Başvuru için gerekli olan diğer belgeler ise Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı aslı ve fotokopisi, KPSS sınavı sonuç belgesinin barkodlu bir şekilde çıktısı, diploma ve mezun belgesine dayalı kare kodlu öğrenim belgesi, yabancı okullardan mezun olan vatandaşlar için denklik belgesi ve noter onaylı aslı, 3 addet biyometrik fotoğraf yeterli olacaktır. En son başvuru tarihi 25 Marttır. Başvuruda bulunmak isteyen kişilerin 25 Mart tarihine kadar mesai saatleri içerisinde başvuru evraklarını kuruma iletmeleri gerekmektedir.  

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış