16 Şubat 2022 14:15 Güncelleme : 16 Şubat 2022 13:08

Maske Kimsin Sen Yarışması Final Yapmıştı! Yeni Karar Açıklandı! Yeniden Gümbür Gümbür Geliyor

Maske Kimsin Sen Yarışması Final Yapmıştı! Yeni Karar Açıklandı! Yeniden Gümbür Gümbür Geliyor

Maske Kimsin Sen programı final yapmıştı. Ünlü komedyen Doğu Demirkol, programın yayın haklarını satın aldığını ve Youtube üzerinden programın devam edeceğini açıkladı.

Televizyon dünyasının son günlerde en çok tartıştığı konu “Maske Kimsin Sen” isimli yarışma programı oldu. RTÜK tarafından yapılan incelemeler ve birçok medya kanalının programı kötülemesi sebebiyle dünyanın birçok noktasında yayınlanan bu format 12 Ocak Cumartesi akşamı final yapmıştı.

Programın ne şekilde devam edeceği yönünde bir açıklama yapılmaması az da olsa hayranlarının üzülmesine neden oldu. Birçok isim programın yayından kaldırılmasını eleştirirken, programın sunucuları arasında yer alan Doğu Demirkol konuyla ilgili olarak Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Fox TV’de yayın hayatına girdiği andan itibaren birçok anlamda ilgi çekmeyi başaran “Maske Kimsin Sen” isimli program yoğun baskı sebebiyle erken final yapmak zorunda kalmıştı.

Programın formatı aslında çok basitti. Birçok ünlü isim yüzlerini gizledikleri farklı maske ve kostüm tercihleri yaparak şarkı söylüyordu. Yarışmanın jüri üyelerininse bunu yapanların hangi isimlerin olduğunu bulmaya çalıştığı eğlenceli bir programdı.

Ancak kullanılan maskeler ile bir anda gündeme bomba gibi düştü. Konuyla ilgili olarak ilk açıklama AKP kanadından geldi. Türk toplumunun değerlerine aykırı olduğu ve bu sebeple konuyla ilgili olarak çalışmalar yapıldığı aktarılmıştı. Bu açıklamanın üzerinden çok geçmeden program final yapmak zorunda kaldı.

Yarışmanın jüri üyelerinden birisi olan Doğu Demirkol, programın hayranlarını sevindirici bir açıklama yaptı: “Telaşa Mahal Yok” 

Format Satın Alındı, Youtube Üzerinden Devam Ediyor

Doğu Demirkol, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile formatı satın aldığını ve gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından programın Youtube üzerinden devam edeceğini açıkladı.

“Telaşa mahal yok, “Maske Kimsin Sen” formatını satın aldım. Youtube’den devam ediyorum. Haftalık bin lira yevmiyeyle çalışacak ünlüler bana ulaş” şeklinde açıklama da bulundu.

Tabi bu duruma da RTÜK tarafından müdahale edilip edilmeyeceği veya formatın TV’de olduğu kadar bu yayın organında da verimli olup olmayacağı bilinmiyor. Ama ne olursa olsun bu ilginç program bir süre daha hayatımızda olmaya devam edecek diyebiliriz. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış