10 Şubat 2022 10:00 Güncelleme : 10 Şubat 2022 07:59

MasterChef Hasan Resmen Köşeyi Döndü! Mehmet Şef Elinden Tuttu, Paraya Para Demeyecek

MasterChef Hasan Resmen Köşeyi Döndü! Mehmet Şef Elinden Tuttu, Paraya Para Demeyecek

Ekranların sevilen yarışma programı olan MasterChef’e katılan yarışmacıların şansı dönüyor. Daha önceki senelerde yarışmacı olarak MasterChef’te yer alan Hasan Biltekin, yarışmanın ünlü şefi olan Mehmet Yalçınkaya ile mi çalışıyor? İşte detaylar... Her bölümü ile izleyicileri ekran başına toplamayı başaran, televizyonun başarılı programlarından olan MasterChef, eski yarışmacılarını unutmuyor. Geçtiğimiz sene yarışmacı olarak programda yer alan Hasan Biltekin’in, programda şef olarak yer alan Mehmet Yalçınkaya’nın yanında çalıştığı iddia ediliyor. Yarışmaya katılarak şansı dönen Hasan Biltekin artık sırtı yere gelmeyecek.

MasterChef Hasan Biltekin Kimdir?

MasterChef Türkiye’nin 2021 senesinde ekranlara gelen sezonunda yarışmacı olarak yerini alan Hasan Biltekin, bu katıldığı yarışmada birinci olamamıştı. Ancak yarışmayı ikinci olarak bitirerek büyük bir başarıya imza atmış ve izleyicinin beğenesini kazanmıştı.

Bu yarışmaya katılmak, Hasan’a sadece MasterChef Türkiye ikinciliği ve halkın sevgisini kazandırmadı. Bunun yanı sıra Mehmet Şef’i de kazanmışa benziyor. İddialara göre Hasan Biltekin, yarışmadan sonra Mehmet Şef’in yanında işe girerek hayatını kurtarmışa benziyor.

Yarışmaya katılmadan önce Nevşehir Belediyespor’un aşçılığını ve şefliğini yapan ünlü yarışmacı, lise zamanlarından beri mutfakla haşır neşir bir durumda ve bu sektörün içerisindeydi. Sadece MasterChef’e değil, başka yemek yarışmalarına da defalarca kez katılmış ve çeşitli ödüller kazanmıştır.

MasterChef’e ilk geldiğinde de 3 evet oyu almış olmasına rağmen, annesinin rahatsızlığı üzerine yarışmaya devam edememiş ve ayrılmak zorunda kalmıştı. Bunun üzerine yarışmaya bir sonraki sene tekrar başvurarak 2. olmayı başardı.

MasterChef Hasan Biltekin Kimdir?

Mehmet Şef’le Çalışacak

Hasan Biltekin’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, kendisi artık Mahemet Şef’le çalışacak. Kariyerinde oldukça büyük bir sıçrama yapmayı başaran genç aşçı, hayatındaki en büyük dönüm noktalarından birini yaşıyor. Türkiye’nin en ünlü şeflerinden olan Mehmet Şef’in yanında kendine yer bulan Hasan’ın artık önünde hiçbir engel duramayacak.

Kendi sosyal medya hesabında, Mehmet Şef’e ait restoranda workshop vereceğini duyurmuş olan Biltekin, kendine ait bir menü de ayarlamış. Bu paylaşım ise sosyal medya gündeminde bomba etkisi yarattı. Bundan sonraki süreçte Mehmet Şef ile birlikte çalışacağı düşünülen Hasan’ın yolu açık.

Mehmet Şef’le Çalışacak

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış