26 Haziran 2022 18:13 Güncelleme : 26 Haziran 2022 18:13

Masterchef'in Danilo Zanna'sı Evlenme Kararı Aldı! Boşanır Boşanmaz Yüzüğü Taktı 'Hızlısınız Şefim'

Masterchef'in Danilo Zanna'sı Evlenme Kararı Aldı! Boşanır Boşanmaz Yüzüğü Taktı 'Hızlısınız Şefim'

MasterChef’in jüri üyeliğini yapan Danilo Zanna gündeme evlilik kararıyla damgasını vurdu. Ani bir şekilde boşanan Danilo Zanna, yakın bir zamanda evleniyor iddiası gündemi derinden salladı. Evlilik tarihi, nikah şahitleri eşyaları bile hazır.

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan MasterChef yarışmasının jüri üyeliğini yapan Danilo Zanna ani bir şekilde boşanmıştı. Gündeme damgasını vuran boşanma haberinden sonra şimdi de evlilik haberi gündemde yerini aldı. Sevenlerini şok içinde bırakan Danilo Zannna’nın düğün tarihi bile belli oldu. Evlilik haberiyle sosyal medya gündemine damgasını vuran ünlü jüri üyesinin nikah şahitlerinin de kim olacağı oldukça merak edildi. İşte haberin önemli detayları…

Danilo Zanna Aniden Boşandı Şimdi de Evlilik Haberiyle Gündeme Geldi

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve birçok kişinin yakından takip ettiği MasterChef yeni sezonuyla çok yakında ekranlarda olacak. MasterChef yarışmanın sevilen jüri üyelerinden olan Danilo Zanna’nın programdan önce evlilik haberi de gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre düğün tarihinin, nikah şahitlerinin hatta eşyalarının bile belli olduğu Danilo Zanna kimle evleniyor?

Geçtiğimiz aylarda aniden 9 yıllık eşinden boşanan Danilo Zanna evlilik haberiyle gündemi derinden salladı. Tuğçe Demirbilek ile aniden yollarını ayıran Danilo Zanna’nın boşanma sebebi olarak Danilo Zanna’nın yeni bir arkadaşı olduğu iddia edildi. Gündemde yer alan boşanma haberlerinden sonra şimdi de evlilik haberiyle gelen Danilo Zanna ne zaman evlenecek?

Danilo Zanna Aniden Boşandı Şimdi de Evlilik Haberiyle Gündeme Geldi

Danilo Zanna Evleniyor Mu?

Fikir ayrılıkları sebebiyle ayrıldığını Tuğçe Demirbilek ile ayrıldığını dile getiren Danilo Zanna şimdilerde evlilik haberleriyle gündemde yerini aldı. 38 yaşındaki Eda adlı kişiyle aşk yaşayan Danilo Zanna birçok kişiyi şaşkına çevirmişti. Gelen iddialara göre çift Eylül ayında bir kır düğünü yapmayı planlıyorlar. Gündeme damgasını vuran düğün tarihlerinden sonra nikah şahitleri de belli oldu. İddialara göre Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun nikah şahidi olacağı konuşuluyor. Danilo Zanna’nın kız arkadaşına 30 bin liralık yüzükle evlilik teklifi ettiği de iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen bu iddialara henüz cevap gelmedi.

Danilo Zanna Evleniyor Mu?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış