17 Ağustos 2022 20:52 Güncelleme : 17 Ağustos 2022 20:52

Masterchef'in Somer Şef'i gençlik haliyle modellere taş çıkardı! Şefim zamanında fitmiş

Masterchef'in Somer Şef'i gençlik haliyle modellere taş çıkardı! Şefim zamanında fitmiş

MasterChef yarışmasının sevilen jüri üyelerinden Somer Şef’in gençlik halleri gündemde büyük ses getirdi. Ünlü Şef’in gençliği adeta modellere taş çıkardı.

Ekranların sevilen yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyeleri arasında bulunan Somer Sivrioğlu’nun gençlik fotoğrafı adeta gündeme bomba gibi düştü. Görenlerin ağzını açık bırakan o halleri gündemde büyük ses getirdi. Somer Şef’in gençlik hali ile şimdiki hali arasındaki değişim de oldukça dikkat çekti. Görenler adeta gözlerine inanamadılar. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Somer Şef’in değişimi dikkat çekti

MasterChef Türkiye yarışmasının ünlü şeflerinden biri olan Somer Sivrioğlu, oldukça sevilen ve yakından takip edilen isimler arasında yer alıyor. Sydney’de restoranı bulunan ünlü Şef’in restoranında da birçok Türk lezzetleri bulunuyor. Yarışmanın yeni sezonunda da jüri üyeliği yapmaya devam eden ünlü ismin, neşeli ve sevecen tavırları da oldukça dikkat çekiyor. Geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Somer Sivrioğlu’nun gençlik fotoğrafları da gündemde büyük ses getirdi. Görenlerin gözlerine inanamadığı gençlik fotoğrafı adeta gündeme bomba gibi düştü.
Gençlik fotoğrafıyla görenlerin ağzını açık bırakan Somer Sivrioğlu’nun değişimi oldukça dikkat çekti. Bir kayak merkezinde poz veren ünlü şef Somer Sivrioğlu’nun yıllar içindeki değişimi çok konuşuldu. Sosyal medya gündeminde en üst sıralara taşınan bu gençlik fotoğrafı uzun süre gündemde de yerini aldı. Ünlü Şef’in hayranları Somer Şef’i tanımakta güçlük çektiler. Görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler ve adeta yorum yağmuruna tuttular.

Somer Şef’in değişimi dikkat çekti

Somer Şef’in inanılmaz değişimi gündemi salladı

MasterChef Türkiye yarışmasında sevecen ve eğlenceli kişiliğiyle geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Somer Sivrioğlu, gençlik fotoğrafıyla adeta gündemi derinden salladı. Yıllar içindeki inanılmaz değişimi oldukça çok konuşuldu. Görenlerin tanımakta zorluk çektiği Somer Şef’in bu fotoğrafına adeta yorum yağdı. Ünlü Şef’in hayranları kendisini tanımakta güçlük çekince; “Somer Şefim hangisi sizsiniz?” yorumlarında bulundular. Ünlü Şef’in yıllar içindeki değişimi oldukça dikkat çekerken, gündemde de uzun süre yerini aldı. Görenler Somer Sivrioğlu’nun gençlik fotoğrafına yorum yapmadan geçemediler.

Somer Şef’in inanılmaz değişimi gündemi salladı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış