2 Ekim 2022 17:00 Güncelleme : 2 Ekim 2022 17:00

Masterchef'in sonunu o yarışmacılar getirecek! Öyle bir kavgaya tutuştular ki, RTÜK görmesin

Masterchef'in sonunu o yarışmacılar getirecek! Öyle bir kavgaya tutuştular ki, RTÜK görmesin

MasterChef Türkiye yarışmasında yaşanan kavga gündemde büyük ses getirdi. Yarışmacıların arasındaki bu gerginlik ekranlara anbean yansırken, izleyenler de oldukça şaşırdı. Yarışmanın ardından sosyal medya kullanıcıları düşüncelerini dile getirdiler.

Ekranların sevilen yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye yeni sezonda yeni yarışmacılarıyla ekranlara damgasını vurmaya devam ediyor. Takım oyunları devam ederken, yarışmacılar arasındaki rekabet de her geçen gün artıyor. Son bölümüyle de ekranlara damgasını vuran MasterChef Türkiye yarışmasında iki yarışmacı arasında yaşanan gerginlik ekranlara da yansıdı. O anlar ekranlara anbean yansırken, izleyenler de şaşkınlığını gizleyemediler. Sosyal medya üzerinden düşüncelerini dile getirdiler. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Yarışmacılar arasında gerginlik

MasterChef Türkiye yarışmasında kıyasıya rekabet devam ediyor. Haftanın son takım mücadelesi Darülaceze’de yapıldı ve konuklara birbirinden lezzetli tabaklar çıkarıldı. Jüri üyeleri konuklara sunmak için; mercimek çorbası, barbunya pilaki, yaprak sarma, palamut tava ve roka salatası ve son olarak tatlı olarak su muhallebisi istendi. Haftanın başından beri kaybede mavi takım son kez bireysel dokunulmazlık için yarışmaya başladı. Eleme potasına giden ilk dört isim de mavi takımdan çıkarken, son dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağı da merak konusu oldu.

Yarışmacılar arasında gerginlik

Fatma Nur ve Barış arasındaki gerilim arttı

Mavi takım yarışmacıları haftanın son takım yarışında performansını sergilerken dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı. Çağatay’ın kaptan olduğu mavi takım son oyunda da kaybeden taraf oldu. Hafta başından itibaren her oyunda kaybeden mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak için yine tezgahlarının başına geçtiler. Yarışmacılar bireysel dokunulmazlık etabında da karnabahar ile yaratıcılıklarını konuşturmaya başladılar. Tolga, Tayfun ve Büşra ilk üçe kalırken, günün bireysel dokunulmazı olarak jüri üyeleri yarışmacı Tolga’yı dokunulmaz yaptılar.

Misafirlerin oylama sonucunun ardından stüdyoya geçen iki takımdan Barış ve Fatma Nur arasında bir tartışma yaşandı. Ayaz’ın Fatma Nur’a; “Ne yaptın?” demesinin ardından Fatma Nur; “Ne yapayım karaktersizlerle uğraşıyorum” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Barış; “Ötede kudur, bak orada kudur” dedi. Bu sözlerin ardından Fatma Nur; “Bir şey söyleyeyim mi sen karaktersizsin” ifadelerini kullandı. Kıvanç ve Metin iki yarışmacıyı sakinleştirmek için araya girdiler.

Fatma Nur ve Barış arasındaki gerilim arttı

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış