12 Şubat 2022 20:00 Güncelleme : 12 Şubat 2022 18:20

MasterChef Türkiye'nin Gizli Kazananı Belli Oldu! İşte Hasan Biltekin'in Kaptığı O İş

MasterChef Türkiye'nin Gizli Kazananı Belli Oldu! İşte Hasan Biltekin'in Kaptığı O İş

Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu ve jüriliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun üstlendiği MasterChef yarışmacısı Hasan Biltekin’in aldığı iş teklifi duyanları şaşırtmayı başardı.

MasterChef 2021’i ikincilikle bitiren Hasan Biltekin pek çok olumlu özelliği ve oldukça yetenekli bir şef olması nedeniyle sayesinde izleyiciyi kendi hayran bırakmıştı. MasterChef 2021’e başvuruda bulunmadan önce Nevşehir Belediye spor ekibinde mutfak şefliği yaptığı yakın takipçileri tarafından bilenen Hasan Biltekin, yaraşma bitiminde nasıl bir yol izleyeceği ve kariyerini nasıl şekillendireceği izleyici tarafından merak konusu olmuştu. MasterChef 2021’i ikincilikle tamamlayan Hasan Biltekin’in, başaralı ve oldukça ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’nın restoranında çalışmaya başladığı iddiaları gündeme geldi. 

Hasan Biltekin Yarışmadaki Şefi Mehmet Yalçınkaya’yla mı Çalışmaya Başladı?

Uzun süre boyunca MasterChef 2021 ikincisi Hasan Biltekin’in iş hayatına yine MasterChef 2021’in sunucularından birisi olan Mehmet Yalçınkaya’nın restoranında devam edeceği öne sürülerek sosyal medya çalkanmıştı. Yine sosyal medya da Hasan Biltekin’in ,Mehmet Şefin müşterilerine çeşitli yiyecekler ikram ettiği ortaya çıktı ve bunun üzerine iddialar tekrardan gündeme oturarak, söylentilerin gerçek olduğu konuşulmaya başlandı. 

Hasan Biltekin Yarışmadaki Şefi Mehmet Yalçınkaya’yla mı Çalışmaya Başladı?

MasterChef 2021’ de Gönüllere Taht Kuran Hasan Biltekin

Ben olsaydım Serhat birinci olmazdı sözleriyle yarışmaya başlayan ve iddiasını en başından yaptığı birbirinden lezzetli yemeklerle beri koruyabilen Hasan Biltekin’in aynı zamanda pek çok restorandan ve çeşitli sosyal medya platformlarından da teklif almış olduğu gündemi sarsan bir diğer bilgi oldu. Hem yetenekli olması ve güzel yemekler yapmasıyla hem de karizmatik ve hoş bir insan portresi çizmesiyle pek çok kişinin kalbine taht kuran Hasan Biltekin’i, ilerleyen günler de tekrardan ekranlarda görme ihtimalimiz olduğu konuşulan söylentilerin başında geliyor. Yarışmada da kurduğu dostluklar, esprili yapısı ve sevecen üslubu ile dikkatleri üzerine çeken ve yarışmaya katıldığı ilk günden itibaren 7’den 70’e herkes tarafından iyi anılan Hasan Biltekin’in yarışmada bu kadar ilerleyebilmesi de sevenlerini mutlu ederken bazı takipçileri yarışmayı onun kazanmamasına oldukça üzüldüklerini açıkladılar.


Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış