14 Şubat 2022 14:30 Güncelleme : 14 Şubat 2022 00:05

Masterchef Yarışmacısı Sergen Yeni İşiyle Şaşırttı! Aklını Öyle Bir Kullandı Ki Şimdi Paraya Para Demiyor!

Masterchef Yarışmacısı Sergen Yeni İşiyle Şaşırttı! Aklını Öyle Bir Kullandı Ki Şimdi Paraya Para Demiyor!

Masterchef yarışmacılarından biri olan Sergen yeni işiyle herkesi çok şaşırttı. Yarışmadan sonra ün kazanan Sergen bu durumu değerlendirerek yeni bir iş açtı. Bakın şimdi ne iş yapıyor! Görünce çok şaşıracaksınız!

Masterchef Yarışmasında Ün Kazandı!

TV8 kanalının popüler yarışmalardan biri olan Masterchef, izlenme rekortmeni olan yemek yarışmalarından biridir.  Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu yarışmada, şefler en iyi yemekleri yaparak jürilerin beğenisine sunuyorlar. Çetin mücadelelerle geçen yarışma sonunda kazanan kişi büyük ödülün sahibi oluyor. Bu zamana birçok ismi ağırlayan Masterchef yarışması, pek çok yarışmacının hayatına yakından dokunmuştur. Bu isimlerden biri de Sergen'dir. 2021 Masterchef yarışmasında sergilediği performans ile büyük bir başarı elde etmiş, izleyenler tarafından çok beğenilmişti. Sergen Özen yarışmaya 2021 Masterchef yarışmasına 4. olarak veda etmişti. Şimdi yeniden gündeme gelen ünlü şef yeni işiyle herkesi çok şaşırttı.  

Masterchef Yarışmasında Ün Kazandı!

Sergen Özen'in Yeni İşi Şaşırttı!

Geçtiğimiz aylarda Masterchef yarışması heyecanı doruklara çıkarmış, sonunda finale kalan isimleri açıklayarak şampiyonu belirlemişti.  Her yarışmacının çok fazla başarılı olması Masterchef jürilerini oldukça zorlamıştı. Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı arasında yaşanan rekabet sonrası kazanan isim Eren olmuştu. Sergen Özen ise 4. olarak yarışmaya veda etmişti. Masterchef yarışmacısı şampiyon olamasa da yaptığı işle oldukça konuşuldu. Yarışmada ün kazanan ve belirli bir hayran kitlesine ulaşan Sergen Özen, bu durumu işine yansıtmaya karar vermiş, kurduğu işle beğeni toplamıştı. Sevilen yarışmacı başarı öyküsüyle adeta diğer yarışanlara örnek olmuştu. Sergen Özen'in ne iş yaptığı herkes tarafından merak edilirken yeni işi ortaya çıktı. 

Sergen Özen'in Yeni İşi Şaşırttı!

Beğeni Rekoru Kırdı!

Tekirdağ'da yaşadığı bilinen Sergen Özen yeni işiyle herkesten tebrik aldı. Tekirdağ şehrinde Tekirdağ köftecisi olan Sergen, yemekleriyle büyük beğeni topladı. Özellikle sosyal medyada meşhur olan eski Masterchef yarışması, akın akın her yerden müşteriler ağırlamaya başladı. Çalıştığı mekanın camına Masterchef yarışmasında olan bir fotoğrafını ekleten Sergen Özen, o kadar çok olumlu yorumlar aldı ki! Hem lezzet hem fiyat olarak herkesin uğrak noktası olan mekanlardan birini işletmeye başladı. Tekirdağ'a gelen herkesin mutlaka ziyaret ettiği mekanlardan biri olan Sergen Özen'in restoranı, böyle giderse daha da ün kazanacak gibi görünüyor. 

Beğeni Rekoru Kırdı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış