2 Ağustos 2022 18:24 Güncelleme : 2 Ağustos 2022 18:24

Masterchef yarışmacısından kariyerini bitiren hata! Şefler tek lokma alınca şaşkına döndü, yaka paça yollandı

Masterchef yarışmacısından kariyerini bitiren hata! Şefler tek lokma alınca şaşkına döndü, yaka paça yollandı

Masterchef yarışmacısı öyle bir hata yaptı ki Somer Şef tadım yapmayı reddetti. 5 yıllık Masterchef tarihinde böylesi görülmedi. Yarışmacı sadece elenmedi, kariyerini de bitirdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye'nin en fazla sevilen yarışmalarından olan Master Chef de skandallar bir türlü bitmiyor. Özellikle Master Chef in 25 bölümünde yaşananlar tam anlamı ile yok artık dedirtti. Nazike 25 bölümde bir tatlı hazırlamak istedi ancak tatlıya pudra şekeri yerine tuz attı ve böylelikle yarışmadan elenmiş oldu.

Eleme heyecanı devam ediyor

Ekranların en sevilen yarışmalarından olan Masterchef eleme heyecanı tam gaz devam ediyor. Özellikle de 25. bölümde yaşananlar şeflerin tamamını şok etmeyi başardı. Nazike isimli yarışmacı tatlı yapmak istedi ancak bu konuda çok da başarılı olamadı. Danilo Zanna tatlının tadına baktığında ise tam anlamıyla şaşırdı.

İtalyan Şef tatlıyı yedi ve hemen ardından yüzünü ekşitti. Diğerleri ise ne olduğunu anlamaya başladı. Mehmet Şef ise bu konu ile alakalı doğru bir tahminde bulundu. "Pudra şekeri yerine bunun üzerine tuz atmışsın" Dedi ve Nazike de bu soruya gerçekten mi şeklinde yanıt verdi.

Eleme heyecanı devam ediyor

Mehmet Şef Nazike'yi çağırdı

Nazike’den yaklaşmasını isteyen Mehmet Şef ise daha sonrasında "Bu ne ya, gel bak. Pudra şekeri diye tuz koymuşsun güzel kardeşim. Sen burada mısın? Ben bunu yemem"ifadelerini kullandı. Şeflerin yarışmanın formatı gereği tadım yapması gerekiyor. Danilo zanna ve Mehmet Şef'in hemen ardından sıra Somer Sivrioğlu’na geldi, ancak Somer Sivrioğlu tadım yapmayı reddetti.

Nazike bir üst tura çıkma hayallerini de böylelikle kaybetmiş oldu. Programda sürekli olarak skandallar yaşanıyor ancak böylesine bir büyük skandal daha önce yaşanmamıştı. Yaşanan bu durum şefleri bile tam anlamıyla hayret içinde bıraktı.

Mehmet Şef Nazike'yi çağırdı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış