29 Eylül 2022 16:30 Güncelleme : 29 Eylül 2022 16:30

MasterChef yarışmasında büyük plan! Yarışmacılar şeflere hile yaparken yakalandı ''şimdi yandınız''

MasterChef yarışmasında büyük plan! Yarışmacılar şeflere hile yaparken yakalandı ''şimdi yandınız''

Masterchef Türkiye 2022 yarışmasında olay bir görüntü dikkatleri çekti. O anları fark eden şefler o yarışmacılara kim bilir ne tepki gösterecek. Peki o anlarda ne oldu?

Masterchef Türkiye’nin dün akşam yayınlanmış olan bölümünde dokunulmazlık oyunu sırasında yaşanan olay karşısında olanı gören şefler o yarışmacıya büyük tepki gösterdi. “Sen neden durmuyorsun?” diye kime tepki gösterildi. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

Dün akşam yayınlanan bölümde ne oldu?

Jüri üyeleri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu olan MasterChef Türkiye 2022’nin dün akşam yeni bölümü TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Dokunulmazlık oyunu oynandığı sırada mücadele eden mavi ve kırmızı takım yarışmacılarından Fatma Nur'un takım arkadaşına kopya vermesi şefleri fena bir şekilde sinirlendirdi. O anlar karşısında Masterchef jüri üyeleri yarışmacı Fatma Nur’u çok sert bir şekilde uyardı. İzleyici Fatma Nur’un bu hareketlerini gördükçe tepkisine hakim olamayarak sosyal medya üzerinden yorumlarını yapmayı esirgemediler. “Bir sus be kızım, artık bu kız yemek dışında birçok şey yapmaya başladı. Ne zaman gidersin Fatma Nur?” tarzında birçok yorum yaparak tepkilerini belli ettiler. Fatma Nur’a jüri üyeleri ne dedi? Fatma Nur ne zaman bu hareketlerine son verecek?

Dün akşam yayınlanan bölümde ne oldu?

Jüri üyeleri Fatma Nur’a ne dedi?

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, yarışmacıların yapmış olduğu yemekleri incelerken mavi takım yarışmacılarından biri olan Atike'de bir kağıt olduğunu fark etti. "Herkes buraya bana baksın" diyerek mavi takım yarışmacılarının dikkatini kendi üzerine çeken Mehmet Şef, "Bunu kim verdi ve bu kimin yazısı" diye sordu. Yarışmacılar büyük tedirginlik yaşamaya başlarken Fatma Nur'un adı verildi. Mehmet Yalçınkaya’nın bu notun buraya nasıl geldiğini sorması üzerine Fatma Nur "Ben kendim götürdüm şefim" dedi. Mehmet Yalçınkaya bu cevap karşısında “kızım sen niye yerinde durmuyorsun? Sana mı kaldı? Sen niye karışıyorsun?” diyerek yarışmacıya sert çıkıştı. Fatma Nur’da ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’ya “çok utanıyorum şefim” diyerek yaptığı hatadan dolayı üzüntüsünü dile getirdi.

Jüri üyeleri Fatma Nur’a ne dedi?

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış