22 Eylül 2022 18:00 Güncelleme : 22 Eylül 2022 18:00

Masumlar Apartmanı Birkan Sokullu'nun eski eşini görenler şokta! O isim daha önce Murat Boz'un sevgilisiymiş

Masumlar Apartmanı Birkan Sokullu'nun eski eşini görenler şokta! O isim daha önce Murat Boz'un sevgilisiymiş

Masumlar Apartmanı dizisinin Han’ı Birkan Sokullu’nun eski eşini duyanlar şaşkınlığını gizlemeyedir. O ünlü isim meğer Murat Boz’un daha önce sevgilisiymiş. 3 yıl evli kalan Birkan Sokullu ve o ünlü ismi duyunca çok şaşıracaksınız.

Masumlar Apartmanı dizisinde başarılı oyunculuğu ile Han karakterini canlandıran Birkan Sokullu, son olarak ‘Ab-ı Hayat’ dizisiyle izleyicilerle buluşacak. Başarılı oyunculuğu ile gündemde sık sık adından söz ettiren Birkan Sokullu’nun eski eşinin kim olduğunu duyunlar çok şaşırdı. O ünlü isim ile 3 yıl evli kalan Birkan Sokullu’nun eski eşi de ünlü çıktı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Birkan Sokullu’nun eski eşi kim?

TRT ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterini canlandıran Birkan Sokullu başarılı oyunculuğuyla adeta gündeme damgasını vurmuştu. Şimdilerde Birkan Sokullu’nun eski eşini duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Meslektaşı Aslı Enver ile 2012 yılında dünya evine giren Birkan Sokullu, o dönemin gözde çiftleri arasında bulunuyordu. Çiftin evlilik haberi gündemde büyük ses getirirken, çift balayını da Tayland’da yapmıştı ve mutluluk pozlarıyla gündeme de damgasını vurmuştu.
Çift mutluluk pozlarıyla gündemde yerini alırken, 2015 yılında 3 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıktan sonra evliliklerini noktalamışlardı. Çiftin avukatları boşanma sebebi olarak, şiddetli geçimsizlik olduğunu belirtmişlerdi ve dava için gerekli anlaşmanın sağlandığını açıklamıştı. Birkan Sokullu’nun eski eşi Aslı Enver’i duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Aslı Enver’in daha önce Murat Boz ile sevgili olduğu da gündemde oldukça dikkat çekti.

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış