19 Mayıs 2022 00:02 Güncelleme : 19 Mayıs 2022 00:02

Masumlar Apartmanı Gülben’i Bir de Böyle Görün! Merve Dizdar Meğer Önceden O Ünlü Programda Yer Almış!

Masumlar Apartmanı Gülben’i Bir de Böyle Görün! Merve Dizdar Meğer Önceden O Ünlü Programda Yer Almış!

Masumlar Apartmanı dizisinde gösterdiği başarılı oyunculukla adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Merve Dizdar, şimdilerde 10 yıl önce sunuculuk yaptığı programdaki görüntüleriyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu, yıllar içerisinde yaşadığı değişimle herkesi şaşkına çevirdi. İşte, Merve Dizdar'ın yıllar öncesine ait görüntülerine dair merak edilen tüm detaylar.

TRT1 ekranlarının fenomen dizileri arasında gösterilen Masumlar Apartmanı, gerçek hayat hikayesinin yanı sıra usta oyuncu kadrosuyla da milyonları ekranları başına kilitlemeyi başarıyordu. Özellikle Ezgi Mola ile birlikte başrolde Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar, oyunculuk performansıyla övgülerin de hedefi oluyordu.

Şimdilerde adı farklı projelerle anılan ünlü isim, yıllar önce yer aldığı bir programla gündeme bomba gibi düştü. Merve Dizdar’ın bu halini görenler, gözlerine inanamadılar. İşte, Merve Dizdar’ın yıllar önce yer aldığı projelerdeki görüntülerinin merak edilen tüm detayları.

Merve Dizdar 2012 Yılına Ait Görüntüleriyle Hayranlarını Şoke Etti!

Masumlar Apartmanı dizisiyle kariyerinin zirve noktasına çıkan 35 yaşındaki ünlü oyuncu Merve Dizdar, şimdilerde yeni projelerle gündeme gelmeye devam ediyor. ATV ekranlarında yayına girmesi planlanan Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizide Oktay Kaynarca ile başrolü paylaşacağı iddia edilen oyuncunun tam 10 yıl önceki görüntüleri adeta olay yarattı.

Sosyal medyada TRT Çocuk kanalındaki ‘’Arkadaşım Bıdı Bıdı’’ ve ‘’23 Nisan Şenliğe Doğru’’ programındaki halleriyle görenleri şaşkına çeviren Merve Dizdar, yıllar içerisinde geçirdiği değişimle hayranlarından tam not aldı. Hem oyunculuk hem de görüntü bakımından kendisini çok geliştirdiği görülen güzel oyuncu, sosyal medyada hala bu görüntüleriyle konuşulmaya devam ediyor.

Merve Dizdar 2012 Yılına Ait Görüntüleriyle Hayranlarını Şoke Etti!

Sosyal Medya Merve Dizdar’ın 10 Yıl Önceki Görüntüleriyle Çalkalandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medya platformlarında da sıklıkla takip altına alınan Merve Dizdar, 2012 yılında TRT Çocuk kanalında yayınlanan programlardaki görüntüleriyle ortalığı adeta karıştırdı. Birçok kullanıcı, ünlü oyuncunun geçirdiği değişime inanamayarak yeni halinin çok daha iyi olduğunu beyan ettiler. Ayrıca Merve Dizdar hayranları, ünlü ismin dizilerin yanı sıra programlarda sunucu olarak da yer alması gerektiğini belirttiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, ünlü isimden görüntülere dair gelecek net açıklamaları merakla beklemeye başladı. 

Sosyal Medya Merve Dizdar’ın 10 Yıl Önceki Görüntüleriyle Çalkalandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış