16 Mayıs 2022 20:45 Güncelleme : 16 Mayıs 2022 20:45

Masumlar Apartmanı Uçuk Fiyattan Satışa Çıktı! Bülent Ersoy Paraya acımadı Fiyatı Duyanların Kalbine İnecek!

Masumlar Apartmanı Uçuk Fiyattan Satışa Çıktı! Bülent Ersoy Paraya acımadı Fiyatı Duyanların Kalbine İnecek!

Birçok film ve diziye ev sahipliği yaptıktan sonra Masumlar Apartmanı dizisiyle şöhretinin zirvesine çıkan o meşhur apartman, şimdilerde astronomik bir rakamla satışa sunulmaya hazırlanıyor. Masumlar Apartmanı izleyicilerinin yakından tanıdıkları bina, Bülent Ersoy'un da dikkatini çekti. Ünlü sanatçı, tarihi binayı satın alabilmek için kolları sıvadı. İşte, Masumlar Apartmanı dizi çekimleri için kullanılan tarihi binanın satışına dair merak edilen tüm detaylar.

TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı, 24 Mayıs’ta final yapmaya hazırlanıyor. Bu haber, dizinin hayran kitlesini büyük bir yasa boğarken şimdilerde dizi, farklı haberlerle gündem olmayı başardı.

Masumlar Apartmanı dizisi için kiralanan apartman, dizi oyuncuları kadar konuşulmaya başlanmıştı. Tarihi bir yapı olduğu bilinen bina, şimdilerde astronomik bir rakamla satışa çıkartıldı. Bu durum, Bülent Ersoy’u harekete geçirdi ve ünlü sanatçı, Masumlar Apartmanı dizisinde kullanılan binayı satın alabilmek için paraya acımadı. İşte, Masumlar Apartmanı dizisinde set olarak kullanılan binanın satışıyla ilgili merak edilen tüm detaylar. 

Masumlar Apartmanı’nın Adeta Tarihi Bir Hazine Olduğu Ortaya Çıktı!

Masumlar Apartmanı dizisinden önce Haluk Bilginer’in başrollerinde oynadığı Şahsiyet dizisi için de kullanılan bina, 1900’lü yılların başlarında Asmalımescit Junal Sokak’ta inşa edildi. Binanın 100 yıl önce 2. Abdülhamit tarafından İstanbul’a getirtilen İtalyan müzisyenlerin konaklaması amacıyla yaptırıldığı bildirildi. Ayrıca bu bina için İtalyan mimar ve mühendislerin getirildiği ve 7 katlı temel malzemelerinin kullanıldığı açıklandı.

Daha sonraları Temel Apartmanı adını alan bu yapıda 7 kat ve 190 metrekareden oluşan tam 12 daire bulunmaktadır. Ayrıca bu bina için İstanbul tarihinde ilk defa asansör ve kalorifer yapılarının kullanıldığı da bilinmektedir. Son olarak ünlü İtalyan müzisyen Giuseppe Donizetti’nin de 1800’lü yılların başında bu binada oturduğu söylenmektedir.

Masumlar Apartmanı’nın Adeta Tarihi Bir Hazine Olduğu Ortaya Çıktı!

Bülent Ersoy Ünlü Masumlar Apartmanı’nı Satın Almaya Hazırlanıyor!

Tarihi geçmişiyle herkesi büyülemeyi başaran nam-ı diğer Masumlar Apartmanı, şimdilerde 7 milyon dolara yeni sahibini aramaya başladı. Bu durum, birçok zengin iş adamını harekete geçirirken dizinin hayranlarından bir olduğu bilinen Bülent Ersoy’un da Masumlar Apartmanı’nı satın almak için harekete geçtiği öğrenildi. Ünlü sanatçının binayı alabilmek için paraya acımadığı ve istenen fiyattan çok daha fazlasını teklif edeceği söylendi. Şimdilerde milyonlarca Masumlar Apartmanı izleyicisi, yaşanan gelişmeleri dört gözle takip etmeye başladı. 

Bülent Ersoy Ünlü Masumlar Apartmanı’nı Satın Almaya Hazırlanıyor!

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış