14 Mayıs 2022 11:58 Güncelleme : 14 Mayıs 2022 11:58

MEB’den Son Dakika Tatil Açıklaması Öğrencileri Havalara Uçuracak! Bu Tarihte Okullar Tatil Oluyor!

MEB’den Son Dakika Tatil Açıklaması Öğrencileri Havalara Uçuracak! Bu Tarihte Okullar Tatil Oluyor!

Milyonlarca öğrenci, Ramazan Bayramı tatilinden sonra okullarına dönerken 3 aylık yaz tatili arasının ne zaman başlayacağını da merakla araştırıyorlardı. Geçtiğimiz günlerde çalışmalarının sonucunu açıklayan MEB, milyonlarca öğrenciyi sevindirecek haberi verdi. Okullar, bu tarihte 3 aylık tatil sürecine giriyor. İşte, 18 milyon öğrenciyi ilgilendiren yaz tatili tarihine dair merak edilen tüm detaylar.

Koronavirüs sürecinden çok fazla etkilenen birimler arasında eğitim sektörü de yer alıyordu. Milyonlarca öğrenci, bir süre boyunca okullarından ayrı kalırken eğitim durumu da sekteye uğramaya devam ediyordu. Yapılan çalışmaların ardından sonunda okullarına kavuşan milyonlarca öğrenci, uzun bir süredir eğitimlerine ara vermeden devam ediyorlardı. Şimdilerde öğrencileri sevinçten havalara uçuracak haber verildi.

Bu sene ara tatillerle birlikte okullarında yüz yüze eğitim görmeye devam eden öğrenciler, yaz tatilinin ne zaman olacağını da merakla araştırmaya devam ediyorlardı. Nihayet MEB tarafından beklenen açıklama geldi ve okulların ne zaman tatil olacağı açıklandı. İşte, MEB tarafından açıklanan yaz tatili sürecinin merak edilen tüm detayları. 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Açıklama Yaptı!

Göreve geldiği ilk günden beri yüz yüze eğitim politikasını ağzından düşürmeyen ve öğrencilerin okullarda eğitim görmelerine çok değer veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, milyonlarca öğrencinin merak ettiği yaz tatili başlangıcı hakkında son detayları aktardı.

Yakın zamanda yaz tatilinin ne zaman başlayacağına karar veren MEB, Mahmut Özer öncülüğünde merak edilen sorulara da cevap verdi. Okullar, kısa bir süre sonra tatile giriyor. Bu durum, milyonlarca öğrenciyi adeta sevince boğacak gibi duruyor. 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Açıklama Yaptı!

Okulların Ne Zaman Tatil Olacağı Son Dakika Haberi Olarak Açıklandı!

Ramazan Bayramı haftasındayken uzun süreli bir tatil sürecinin içerisine giren öğrenciler, sonunda okullarına kavuşmanın heyecanını yaşıyorlardı. Bu durum, MEB tarafından yapılan çalışmaları da hızlandırdı ve yaz tatilinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Buna göre yurt genelinde yer alan 18 milyon öğrenci, 17 Haziran tarihinde yaz tatili arasına girmiş olacak. Bu nedenle 17 Haziran Cuma gününden itibaren eğitim öğretim faaliyetlerine 3 aylık ara verilecek. Ayrıca bakanlık tarafından aktarılan son bilgilerde 2022 – 2023 eğitim sürecinin Eylül ayında tekrar başlayacağı da aktarıldı.


Okulların Ne Zaman Tatil Olacağı Son Dakika Haberi Olarak Açıklandı!

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış