22 Eylül 2022 22:02 Güncelleme : 22 Eylül 2022 22:02

Mehmet Ali Erbil Tiktok fenomenine el hareketi çekip küfretti! ‘’Seni gelir Yeniköy’den alırım’’

Mehmet Ali Erbil Tiktok fenomenine el hareketi çekip küfretti! ‘’Seni gelir Yeniköy’den alırım’’

Son zamanlarda Tiktok platformu üzerinden canlı yayın açarak takipçileriyle muhabbet etmeye başlayan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz yayınında kimsenin beklemediği bir şekilde fenomen Murat Avcı ile kavga etmeye başladı. İkilinin birbirlerine tehditler savurduğu görülürken ünlü şovmenin ettiği küfürler ve el hareketleri, milyonların ağzını açık bıraktı. İşte, Mehmet Ali Erbil ve fenomen Murat Avcı arasında geçen o şaşırtan kavganın merak edilen tüm detayları.

Uzun süredir yakalandığı ‘’kaçış sendromu’’ ile mücadele ederken ekranlardan uzak kalmayı seçen Mehmet Ali Erbil, bir süredir Tiktok platformunda açtığı canlı yayınlarla gündeme gelmeye devam ediyordu. Takipçilerinden hediye istediği iddiasıyla dillerden düşmeyen ünlü şovmen, geçtiğimiz günlerde bir Tiktok fenomeni ile kavga ettiği sırada ağza alınmayacak sözler ve el hareketleri yaptı. Bu durum, şimdilerde magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biri haline geldi. İşte, Mehmet Ali Erbil’in Tiktok platformunda yer aldığı o tartışmaya dair merak edilen tüm detaylar.

Mehmet Ali Erbil Tiktok fenomeni ile canlı yayında kavga etti!

Geçtiğimiz günlerde canlı yayın açarak takipçileriyle sohbet eden Mehmet Ali Erbil, fenomen Murat Avcı’yı da yayına alarak konuşmaya başlamıştı. İkili arasındaki tansiyon yükselmeye başlayınca bir anda küfürler ve el hareketleri havada uçuştu. Bu noktada izleyicilerden tepki alan Erbil, Avcı’ya ağza alınmayacak şekilde küfürler sarf etti. Bu duruma çok sinirlenen Murat Avcı, ünlü şovmene tehditler savurmaya başladı. Şimdi ikili arasında geçen o şaşırtan diyaloğa bakalım.

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış