6 Ağustos 2022 18:48 Güncelleme : 6 Ağustos 2022 18:48

Merakla beklenen Batgirl filminden kötü haber! Emekler çöpe gitti, sinema ve internette de yayınlanmayacak

Merakla beklenen Batgirl filminden kötü haber! Emekler çöpe gitti, sinema ve internette de yayınlanmayacak

Batgirl filminden hiç beklenmedik bir haber geldi. Yapımcılar uzun süre sessizliği sonunda bozdular. Film ile alakalı oyuncuları da şoke eden o açıklama geldi.

DC’nin beklenen filmlerinden olan Batgirl ile alakalı uzunca süredir birçok konu merak ediliyordu. Batgirl’ün neden sırra kadem bastığı ile alakalı detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Elde edilen son bilgilere göre Warner Bros., filmi iptal etme kararı aldı.
Neden bu kararı aldı? Altında yatan tüm nedenleri içeriğimizde bulabilirsiniz. Özellikle de süper kahraman evlerini genişletmek isteyen DC Günümüzde çok sayıda yapımla dikkat çekiyordu.

Black Adam, The Flash ve Aquaman and the Lost Kingdom yapımlarda çalışmalar halen daha devam ediyor. Beklenen filmlerin başında da Batgirl, gelse de uzunca süredir bu film hakkında herhangi bir gelişme yaşanmıyordu.

Film yayınlanmayacak

Elde eden son bilgiler ise hayranlığını ciddi şekilde güzelce benziyor. New York Post ve The Wrap kaynaklarına göre film gerçekten de yayınlanmayacak. Warner Bros. Ve DC Films, şu anda filmden kalıcı olarak vazgeçmiş durumda. Filmin izleyici testinden geçemediğini ve kurtarılamaz seviyede olduğunu düşünen yapımcılar da filmi tamamen yayınlamama kararı aldılar. Kaynaklardan edinilen son bilgilere göre Discovery’nin yeni yöneticisi David Zaslav ve Warner Bros.’un yeni başkanı Michael De Luca’nın Filmi yayınlamaktan vazgeçtikleri duyuruldu.

Film yayınlanmayacak

DC hayranlarını üzen haber

 DC Son dönemde pek iyi günler geçirmiyor. Özellikle de DC Films başkanı Walter Hamada, 2020 yılında bir açıklama gerçekleştirmişti. DC Extended Universe ve DC Films çoklu evreni ana hedefte olacağına dair birçok sır vermişti. Batgirl ile alakalı ses gelmese de filmin tamamen yayınlanmaması gerçekten büyük hayal kırıklığı yarattı. Özellikle de daha önce yapımcılar tarafından bir çıkış tarihi verilmemişti. Filmde ise son derece başarılı isimler vardı Leslie Grace, Michael Keaton ve J.K. Simmons oyunculuk kariyerine başarıyla devam eden isimler yer alıyordu.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış