25 Kasım 2022 20:41 Güncelleme : 25 Kasım 2022 20:41

Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın boşanma nedenleri ortaya çıktı! İlişkilerini bakın hangi kurallar bitirmiş

Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın boşanma nedenleri ortaya çıktı! İlişkilerini bakın hangi kurallar bitirmiş

Merve Boluğur ve Mert Aydın geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Boşanmak için mahkemeye çıkan çiftin ayrılış süreci 5 dakika içerisinde bitti. Büyük bir mutluluk ile evlenen çiftin ayrılık nedeni ise nihayet ortaya çıktı. Yer alan iddialara göre çiftin dillere destan evliliği zorunlu balayı sonucunda bitti. İşte tüm detaylar...

Merve Boluğur ve Mert Aydın neden ayrıldı?

Büyük bir heves ile dünya evine giren Merve Boluğur ve Mert Aydın kısa bir süre önce boşandı. Evlendikten 45 gün sonra boşanma kararı alan çiftin mahkemesi sadece 5 dakika sürdü. Her fırsatta aşklarını tüm takipçilerine duyuran mutlu çiftin ayrılığı magazin dünyasını derinden sarstı. Sürekli olarak "Kocam da kocam" diyerek paylaşımlarda bulunan Merve Boluğu "İyi günde kötü günde" ifadeleriyle de paylaşım yapıyordu. Fakan mutlu çiftin nikah öncesinde sorunları ortaya çıkmaya başladı. Çiftin nikahının kıyılmasından sonraki gün Merve Boluğur'un yaptığı paylaşım şoke etti.

Merve Boluğur, "Bana kimse kural koyamaz. Sıkıntıya gelemem" sözlerini kullandığı iddia edildi. 2. Sayfa tarafından söylenenlere göre çiftin arasında patlak veren ilk sorun Merve Boluğur'un paylaşımı ile başladı. Merve Boluğur, "İstediğim vakit uyanırım ev işleriyle istediğim zaman ilgilenirim. Sıkıntıya gelemem üstüme gelme." sözleri olduğu iddia edildi. Söylenenlere göre evlilikte yaşanan ikinci sorun ise Mert Aydın'ın nikahtan sonra ameliyat olması oldu. Mert Aydın'ın istirahat döneminde Merve Boluğur'dan istediği desteği alamaması iddialar arasında yer aldı. 

Merve Boluğur ve Mert Aydın neden ayrıldı?

Ayrılık nedenleri ortaya çıktı!

Söylenenlere göre henüz Mert Aydın'ın dikişleri bile alınmamışken Merve Boluğur tatile çıkmak istedi. Bu durumdan rahatsız olan Mert Aydın ayrılık sözünü ilk telaffuz eden taraf oldu. Mutluluğa adım atan çiftin evliliği uzun sürmedi. Evlendikten 45 gün sonra ayrılık kararı alarak boşandılar. Boşanmak için mahkeme karşısına çıkan çiftin ayrılık süreci sadece 5 dakika sürdü. Sizler bu ayrılık iddiaları hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış