22 Kasım 2022 16:32 Güncelleme : 22 Kasım 2022 16:32

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ege vatandaşlarını uyardı! Ege denizine fırtına vuracak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ege vatandaşlarını uyardı! Ege denizine fırtına vuracak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre yarın günün ilk saatlerine Ege Denizi'nde kuvvetli bir fırtına çıkması bekleniyor. Deniz ulaşımında aksamalara karşı vatandaşlar ve denizcilere uyarılar üst üste geldi. Fırtına, Ege Denizi'ne güney yöneylerinden gelmesi bekleniyor. İşte fırtınaya dair tüm detaylar...

Ege Denizi'nde yarın günün ilk saatlerinden itibaren fırtınanın etkili olmasının beklendiği bildirildi. Deniz ulaşımındaki aksama gibi durumlara karşı denizciler ve vatandaşlar uyarıldı.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Ege Denizi’nin kuzeyinde (Çanakkale - Çeşme arası) yarın günün ilk saatlerden itibaren; güneyinde ise (Çeşme - Bodrum arası) öğle saatlerinden itibaren fırtınalı havanın etkili olmasının beklendiği duyuruldu.

Fırtınanın güney yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği, akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği belirtildi. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek deniz ulaşımındaki aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulanarak, denizciler ve vatandaşların dikkatli, tedbirli olmaları istendi. 

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış