11 Şubat 2022 12:00 Güncelleme : 11 Şubat 2022 11:39

Müge Anlı'da Seyircinin Gözü Fal Taşı Gibi Açıldı! Kardeşinin İç Çamaşırını İstemişler

Müge Anlı'da Seyircinin Gözü Fal Taşı Gibi Açıldı! Kardeşinin İç Çamaşırını İstemişler

Uzun yıllardır ekranlarda olan Müge Anlı ve Tatlı Sert programında yaşananlar seyirciyi şok etti. Uzun yıllardır sabah programlarına damga vuran Müge Anlı ve Tatlı Sert programı yine seyirciyi şok edecek bir gelişme ile çalkalandı.

18 Ağustos 2008 yılında atv ekranlarında yayımlanmaya başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yayınlandığı ilk günden beri seyirciyi şaşırtacak pek çok olay yaşanmıştı. Geçmişten günümüze kadar pek çok cinayet, kayıp ve kaçırılma vakasını çözüme kavuşturan programda her yeni bölümle daha fazla ne olabilir ki dedirtecek olaylar işlenmiştir. Yalnızca davalar çözüme kavuşmakla kalmamış pek çok kişiye de yardım eli uzatılmış ve pek hastanın tedavisi için düğmeye basılmıştı. Yaşanan son olay ise herkesi tekrardan şaşırtmayı başardı.

Ünlü Üfürükçü Gönül Taşan Sonunda Canlı Yayında

Özellikle programa çıkması beklenen Gönül Taşan en nihayetinde yayına çıkmayı kabul etti. Kardeşinin iç çamaşırlarını istediklerini söyleyen ve ismini vermek istemeyen bir izleyici “Bu çamaşırlar sizi çözer dediler ve 10 yıl kadar önce 100 Türk Lirası istediler.” itirafında bulundu. Yayınlanan son bölümde yine gözler Şefika’ya döndü.

Ünlü Üfürükçü Gönül Taşan Sonunda Canlı Yayında

Şok Eden Açıklamalar

Gönül Hoca adı ile hitap edilen büyü gibi pek çok işle ilgilen Gönül Taşan ve annesi hakkındaki söylentileri inceleyen, Müge Anlı ve Tatlı Sert programında pek çok kişiye büyü yapıldığı iddiaları arka arkaya gelmesiyle gündemi sarsmayı başardı. Tüm izleyicilerin Gönül Taşan’ı merak ettiği programa en sonunda katılmayı kabul etti. Fakat üst üste gelen ihbar telefonlarının ardından ünlü üfürükçü Gönül Taşan sinirlenerek programı terk etti. Özellikle Gönül Taşan’ın yan tarafında oturan komşusu tarafından yapılan ve oldukça dikkat çeken iddialar herkesi şok etti. Gönül Taşan’ın yengesi Sabriye Topal’ın da intihar etmesinde Gönül Taşan’ın parmağı olduğu dile getirilmiş, “Sana büyü yapılmış diye onu kandırdı. Okuyup üfledi ve Sabriye kendini iple astı, bu olayın sorumlusu Gönül Taşan’dır.” denildi. Yine kimliğine vermek istemeyen bir izleyici, “10 yıl önce beni de dolandırdılar. Kardeşimin iç çamaşırlarını ve 100 lira istediler.” diyerek tüm bu olayların başındaki kişinin Şefika olduğunu söyledi.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış