14 Şubat 2022 17:16 Güncelleme : 14 Şubat 2022 17:22

Müge Anlı'da Yok Artık Dedirten Olay! 600 Bin TL Dolandırdığı Kadını Bir Daha Dolandırdı

Müge Anlı'da Yok Artık Dedirten Olay! 600 Bin TL Dolandırdığı Kadını Bir Daha Dolandırdı

Kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi tarafından 600 bin lia dolandırılan Safiye Çallı, yeniden konuşmaya başladığı sevgilisi tarafından ikinci kez dolandırıldığını söyledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert e katılan 47 yaşındaki Safiye Çallı, 25 yıllık evliliğini bitirdikten sonra, sosyal medyada aracılığıyla tanıştığı kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi Cüneyt Demiral tarafından yaklaşık 600 bin lira dolandırıldığını iddiasında bulunmuştu. Programdan sonra Cüneyt Demiral ile yeniden görüşen Safiye Çallı bu kez yaklaşık 20 bin TL tutarında dolandırıldığını söyledi.

İki evini sattırıp parasını aldı

Ankara'da yaşayan Safiye Çallı, 23 Mart 2021 de geçimsizlik nedeniyle 25 yıllık evliliğini sona erdirmişti. Eşinden ayrılmasının ardından sosyal medyadan türkülerini takip ettiği Cüneyt Demiral ile görüşmeye başladı. Cüneyt Demiral, bu süre içinde işszi olduğunu öne sürerek para istemeye başladı. Kısa sürede güzel sözler sarfederek kendisine bağladığı Safiye Çallı'ya Ankara ve Ordu'daki iki evini sattıran sevgilsi Cüneyt Demiral daha sonra aldığı paralarla sırra kadem bastı. Geçimini evlere temizliğe giderek kazandığını söyleyen Safiye Çallı evlilik vadeiyle kandırılıdığını ve beş parasız kaldığını söylerek Müge Anlı’dan yardım isteğinde bulundu.

İki evini sattırıp parasını aldı

Cüneyt Demiral’in babası konuştu

Müge Anlı kısa süre sonra talihsiz kadının kurbanlarından sadece biri olduğunu ortaya çıkardı. Cüneyt Demiral'in onlarca kadını evlilik vaadiyle aldattığını canlı yayına bağlanan tanıklardan öğrendiği, kadınların özel videolarını çekip şantaj yaptığı ortaya çıktı. Yayına bağlanan Cüneyt'in babası Kemal Demiral, "Oğlunun yalancı olduğunu düşünerek Safiye'de iki ev sattı. Ödemedi. Oğlum demek bile istemiyorum" dedi. .

Cüneyt Demiral programa katıldı

Safiye Çallı'nın canlı yayınının ardından Cüneyt Demiral, parayı ve arabayı Safiye'ye vereceğini söyledi. Türkücü Cüneyt Demiral bugün programa geldi. Safiye'den aldığı para ve 80 bin lira ile aldığı arabayı getiren Cüneyt, aracı noter huzurunda gündeme getirdi. Cüneyt, Müge Anlı'ya bir haftalığına katılan Safiye'nin "Safiye beni kurban etti" diyerek aldattığı iddialarını savundu.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış