16 Eylül 2022 21:16 Güncelleme : 16 Eylül 2022 21:16

Müge Anlı Neden Pantolon Giymiyor Hiç Merak Ettiniz mi? İşte Yıllar Sonra Gelen Pantolon İtirafı

Müge Anlı Neden Pantolon Giymiyor Hiç Merak Ettiniz mi? İşte Yıllar Sonra Gelen Pantolon İtirafı

Müge Anlı neden hiç pantoloın giymiyor? Uzunca süredir ekranlarda olan güzel isim hiçbir zaman pantolon giymedi. Peki neden? Bakın Müge Anlı'nın pantolon açıklaması neymiş... Hayranları bile bunu beklemiyordu.

Müge Anlı her kesim tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isim özellikle de araştırmacı gazeteci kimliği ile ön plana çıkan Müge Anlı kısa süre önce Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikâh masasına oturmuştu. Kendisi 3. kez nikâh masasına oturdu. Özellikle de çoğu zaman kendine has olarak giydiği elbiseler ile tarz olmayı başardı. Akıllarda ise Müge Anlı'nın neden hiçbir zaman pantolon giymediği geldi. 48 yaşındaki isim iş hayatındaki başarısı kadar son dönemde özel hayatıyla da gündeme gelmeyi başarıyor. Evlenme kararını yayında açıklayan Müge Anlı programının sezon finaline girmesi ile birlikte evlenmişti.

Sosyal medya paylaşımlarını sevmiyor

Kendisi sosyal medya hesabından düğünü ile ve evliliği hakkında hiçbir açıklama gerçekleştiremedi. Evlendikten kısa süre sonra ise sosyal medya hesabındaki ismini Müge Anlı Yüzbaşıoğlu olarak değiştirdi. Eşiyle birlikte balayında gözlerden uzak bir tatil yapan Müge Anlı sezonun yorgunluğunu da atıyor.

Sosyal medya paylaşımlarını sevmiyor

Neden pantolon giymiyor?

Programda sürekli olarak farklı türde elbiseler giyen ve bu alanda moda olmayı başaran Müge Anlı neden hiç pantolon giymiyor? Sorusuna da yanıt verdi. Neden yalnızca elbiseyi tercih ediyor sorusuna yanıt olarak ise bunun özel bir nedeninin olmadığını ve kendisinin elbise giymeyi daha fazla sevdiğini dile getirdi.
Sevenleri de ünlü ismi neden pantolon giymediğini merakla bekliyordu. Kendisi yapmış olduğu özel açıklamada Müge Anlı “Özel bir nedeni yok. Kendime elbiseyi daha fazla yakıştırdığım için bu tarz giymeyi tercih ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış