17 Şubat 2022 23:30 Güncelleme : 18 Şubat 2022 12:14

Müge Anlı’nın İtirafı Kahkahalara Boğdu! İlk Kez Bu Kadar Samimi! Meğerse Ne Kadar Espiriliymiş!

Müge Anlı’nın İtirafı Kahkahalara Boğdu! İlk Kez Bu Kadar Samimi! Meğerse Ne Kadar Espiriliymiş!

Ciddiliği ve sert tavırlarıyla tanınan Müge Anlı, bu sefer izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. Bir anısını anlatan güzel oyuncu, programın havasını bir anda değiştirdi. Kendisiyle ilgili samimi itiraflarda da bulunan güzel sunucu, izleyenleri adeta şoke etti. İşte, Müge Anlı'nın son programda söylediği şok eden itiraflar!

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, her sabah izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Farklı konuların ele alındığı programda cinayetler çözülürken kayıp insanlar tek tek bulunuyor. Ciddiliği ve tatlı sert tavırlarıyla gönüllerde taht kuran Müge Anlı, bu sefer programında gülmekten kırdı geçirdi. Samimi itirafıyla da herkesi şok etmeyi başardı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir sosyal medya üzerinden tanıştığı erkekler tarafından dolandırıldığı iddia edilen Safiye Hanım’ın konusu işleniyordu. Bugün ki programda Safiye’nin ünlü türkücü Cüneyt dışında başka bir erkekle daha görüştüğü ortaya çıktı. Tüm bunların üzerinde Safiye Hanım’ın sosyal medyadan uzak durması tavsiye edildi. Ardından programın sunucusu Müge Anlı, canlı yayında okey masasındaki komik bir anısını da anlattı. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı Yeni Bölümüyle Çok Konuşuldu!

Kayıpların ve faili meçhul cinayetlerin ortaya çıktığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir türkücü Cüneyt tarafından dolandırıldığını iddia eden Safiye Hanım’ın konusu işleniyordu. Programda Safiye ve Cüneyt hakkında birçok iddia ortaya atılmış ve önemli detaylar gün yüzüne çıkarılmıştı.

Telefonla programa bağlanan şahitler de Safiye Hanım’ın sosyal medya üzerinden birçok erkek tarafından dolandırıldığını doğrulamıştı. Ele alınan konuda Safiye’nin sosyal medyadan birçok erkekle yazıştığı ve Almanya’da yaşayan bir bey ile sosyal medyada tanışıp flört etmeye başladığı ortaya çıkmıştı. Bugün de Almanya’daki sevgilisinin güvenilir biri olmadığına dair birçok ihbar geldi. Bunun üzerine Müge Anlı, Safiye Hanım’ın sosyal medya kullanmasının çok sakıncalı olduğunu ve sosyal medya platformlarından uzak kalması gerektiğini söyledi. Ayrıca Müge Anlı’nın programda anlattığı okey ve tavla anısı izleyenleri gülmekten adeta kırdı geçirdi.

Müge Anlı Sosyal Medya Üzerinden Okey ve Tavla Oynadığını Söyledi!

Okey masasındaki konuşmaları programa taşınan Safiye Hanım, herkesi şok etmişti. Bu konuşmalar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Müge Anlı, telefon numarasını herkesle paylaşan Safiye Hanım’a ‘’Güvenip de nasıl verebiliyorsun?’’ diye sitem etti. Daha sonra Anlı, okey masasından atıldığını itiraf etti.
ATV ekranlarındaki en güçlü isimlerden biri olan Müge Anlı, bugün ki programda ciddiliğini bir kenara bırakıp izleyicileri çok güldürdü. Sosyal medya üzerinden tavla ve okey oynadığını söyleyen güzel sunucu, bir gün kötü oynadığı için okey masasından atıldığını da itiraf etti. Daha sonra sosyal medyanın zararları hakkında konuşan Anlı, her şeyi dozunda kullanmanın öneminden bahsetmeyi de ihmal etmedi. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış