26 Haziran 2022 19:14 Güncelleme : 26 Haziran 2022 19:14

Zahide Yetiş'in Eşi Müge Anlı'nın Kınasında İlk Kez Görüntülendi

Zahide Yetiş'in Eşi Müge Anlı'nın Kınasında İlk Kez Görüntülendi

Müge Anlı’nın dostu Zahide Yetiş’in eşi görenleri şaşırttı. Müge Anlı’nın kınasına katılan isimler arasında bulunan Zahide Yetiş’in eşinin kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız.

Ekranların sevilen sunucularından biri olan Zahide Yetiş’in eşini görenler çok şaşırdı. Özel hayatını gözlerden uzak bir şekilde yaşayan Zahide Yetiş’in eşi ve hayatı da oldukça merak ediliyordu. Müge Anlı’nın kınasına katılan Zahide Yetiş’in eşini ilk defa görenler şaşkınlığını gizleyemedi. İşte haberin detayları…

Zahide Yetiş ve Eşi Gözlerden Uzak Bir Şekilde Yaşıyorlar

Ekranların en beğenilen ve en sevilen sunucularından biri olan Zahide Yetiş özel hayatını kameralardan uzak bir şekilde yaşıyor. Sabah kuşaklarının sevilen ismi ve Müge Anlı’nın yakın arkadaşı olan Zahide Yetiş’in özel hayatı ve eşi de oldukça merak edilenler arasında yer alıyor. 16 Eylül 2014 tarihinde Cem Arısoy ile evlenen Zahide Yetiş evliliğini ve çocuğunu gözlerden uzak bir şekilde yaşıyor. Çiftin evliliğinden Aras isimli çocuğu da bulunmakta. Çocuğunu ve eşini ilk defa görenler şaşkınlığını da gizleyemedi. Zahide Yetiş son olarak Zahide Yetiş’le Mutfak Bahane programının sunuculuğunu yapıyor.

Zahide Yetiş ve Eşi Gözlerden Uzak Bir Şekilde Yaşıyorlar

Zahide Yetiş Kimdir?

Ekranlarda uzun yollardır sunuculuk yapan Zahide Yetiş 7 Temmuz 1979 tarihinde Viyana’da doğdu. Lise eğitimini İzmir’de tamamladı ve ardında Dokuz Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü’nü okudu. Çocukluk zamanlarında TRT’de seslendirme yaptı. 2009 ve 2014 yıllarında Kanal D ekranlarında Doktorum programıyla birlikte birçok kişinin gönlünü kazandı ve yakından takip edildi. Ekran hayatında birçok programda sunuculuk yapan Zahide Yetiş’in özel hayatı da sevenleri tarafından oldukça merak ediliyor.


Özel hayatını gözlerden uzak bir şekilde yaşayan Zahide Yetiş, Cem Arısoy’dan önce bir evlilik yaptı ve daha sonra evliliğini bitirdi. 16 Eylül 2014 tarihinde Cem Arısoy ile evlenen Zahide Yetiş, eşi ve çocuğuyla birlikte kameralardan uzak bir şekilde yaşıyor. Son olarak Zahide Yetiş’le Mutfak Bahane programının sunuculuğunu yapan Zahide Yetiş, sevenlerinin karşısına çıkıyor. Eşini ve çocuğunu ilk defa görenler çocuğunun aynı babasına benzediğini de dile getirdiler.

Zahide Yetiş Kimdir?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış