20 Haziran 2022 19:04 Güncelleme : 20 Haziran 2022 19:04

Müge Anlı’ya Rtük Darbesi! Esra Erol Bayram Edecek, İlhan Taşçı Müge Anlı'nın Programına Şikayet Yağdırdı

Müge Anlı’ya Rtük Darbesi! Esra Erol Bayram Edecek, İlhan Taşçı Müge Anlı'nın Programına Şikayet Yağdırdı

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi İlhan Taşçı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 14-15 Haziran tarihinde yayınlanan bölümü ile ilgili şikayette bulundu. Atv ekranlarının reyting rekortmeni olan programda yaşananlar ise haberin devamında...

Atv ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Müge Anlı’nın üstlendiği programda yaşananlardan sonra RTÜK’e şikayette bulunan İlhan Taşçı'nın gerekçesi ise şöyle.Evlatlık verdikleri kızlarını arayan aile programa katıldı. Doğumunun ardından maddi sıkıntılardan dolayı para karşılığı kızlarını bir aileye evlatlık veren aile, kızlarını bulmak için son çare olarak Müge Anlı’ya başvurmuşlardı. 

 Bana Travma Yaşattılar

Müge Anlı ve ekibi kısa süre içerisinde evlatlık verilen kızı buldular. Şimdi 18 yaşında olan kendisini para karşılığında evlatlık veren biyolojik ailesi ile görüşmek istemeyen genç kız durumdan rahatsız olduğunu belirtti. Fotoğraflarının yayınlanmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren ve hafta sonu hayatına etki edecek bir sınava gireceği için biyolojik ailesinin programa çıkmasına tepki gösteren genç kız, ailesi ile görüşmek istemediğini ve onları hayatına almayacağını belirtti. 

 Bana Travma Yaşattılar

Genç Kız Biyolojik Ailesi ile Görüşmek İstemedi

Genç kızın konuşmalarına hak veren Müge Anlı, şuan öfkeli olduğunu ve yarın tekrar düşünerek yayına bağlanmasını rica etti. Kız ertesi gün tekrar yayına bağlanıp biyolojik ailesi ile görüşmek istemediğini tekrar dile getirdi. Ve sınav öncesi kendisine travma yaşattıklarını belirtti.

İlerleyen dakikalarda genç kızın babası ve amcası da yayına bağlanarak zamanlamanın yanlış, olduğunu, genç kızın sınav öncesi böyle bir şey yaşanmasının doğru olmadığını ancak ilerleyen zamanlarda görüşmelerini desteklediklerini dile getirdiler.

Bunun üzerine Müge Anlı geçtiğimiz yıllarda genç kızın evden kaçtığını ve sınava gerçekten hazır olan kişinin öksürükten kornodan etkilenmeyeceğini söyledi. 14-15 Haziran tarihlerinde yaşan bu olaylarda, Müge Anlı’nın yayın ilkeleri ihlal ettiği ve bir genç kızın travmasını küçümsediği gerekçesi ile İlhan Taşçı Rtüke şikayette bulundu. İzleyicinin de tepkisini çeken Müge Anlı’nın ne yapacağı ise merak konusu oldu. 

Genç Kız Biyolojik Ailesi ile Görüşmek İstemedi

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış