10 Şubat 2022 21:00 Güncelleme : 10 Şubat 2022 16:40

Müge Anlı Yasak Aşk mı Yaşıyor! Bu İddia Sosyal Medya'da Gündem Oldu

Müge Anlı Yasak Aşk mı Yaşıyor! Bu İddia Sosyal Medya'da Gündem Oldu

Türkiye’nin ve dünyanın pek çok yerinden sevilerek takip edilen Müge Anlı bir aşk iddiası ile çalkandı. Hemen hemen her kesimden ve yaş grubundan kendine izleyici bulmayı başaran Tatlı Sert programın sunucusu yaşanan olaylar sonucunda herkesi şok etti.

Türk televizyonlarının Sherlock Holmes’u olarak bilenen ve uzun yıllardır başarılı bir televizyon sunucusu olan Müge Anlı, yıllar içerisinde çözülen cinayet, kayıp, kaçırılma gibi pek çok vaka ile gündeme gelirken yapılan bağış ve yardımlarla da binlerce insana umut olmaktaydı. En son ise programın ismi bir yasak aşk iddiası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Seyirciler yalnızca programda işlenen konularla kalmayıp Müge Anlı’nın da kişisel hayatını oldukça merak ediyor. En çok merak edilen konuların başında ise Müge Anlı’nın eski eşi olan ve kızının babası olan, Burhan Akdağ. 

Müge Anlı ve Burhan Akdağ Yasak Aşk Mı Yaşadı

Özel hayatı ile gündeme gelmek istemeyen, özellikle de kızını bir sır gibi saklayan Müge Anlı, iddialara göre Kanal 6’da çalıştığı sıralar da magazin müdürü olarak çalışan Burhan Akdağ ile tanışıyor ve aralarında bir ilişkinin başladığı düşünülüyor. Müge Anlı ile tanıştığı sırada evi ve çocuk sahibi olan Burhan Akdağ, kısa bir süre sonra eski eşinden boşanıyor ve Müge Anlı ile dünya evine giriyor. Müge Anlı’nın kariyerinin yükselmeye geçtiği ilk dönemlerde, Burhan Akdağ için bunun tem tersi bir durum söz konusu oluyor. Yaşanan anlaşmazlıklar sonucunda Müge Anlı ve Burhan Akdağ çifti boşanma kararı alıyor. 

Müge Anlı ve Burhan Akdağ Yasak Aşk Mı Yaşadı

Koynumdaki Yılan

Yıllar sonra Müge Anlı ve Burhan Akdağ tekrar evlense de bu evliliğin de ömrü pek uzun olmuyor. Herkes tarafından tanınan çift arasında ise bu sefer de şiddet iddiası orta atılıyor ve Müge Anlı, Burhan Akdağ’ a tekrar boşanma davası açıyor. Kendisine Burhan Akdağ’ın şiddet uyguladığını söyleyen ve bu nedenle suç duyurusunda bulunan Müge Anlı ikinci kez de evliliğini olaylı bir şekilde sonlandırmış oluyor. Burhan Akdağ ise kızı Lidya Müge Akdağ’ı yeterince göremediğini vurgulayarak, kızına olan özlemini dile getirdiği Koynumdaki Yılan adlı kitabı yazıyor. Çiftin arasında yaşanan gerilimin ise günümüzde bile devam etmesi dikkat çekiyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış