13 Ağustos 2022 10:43 Güncelleme : 13 Ağustos 2022 10:43

Murat Boz'la partner olan Tuba Büyüküstün'den itiraf bombardmanı! Meğer onca zaman içinde saklamış

Murat Boz'la partner olan Tuba Büyüküstün'den itiraf bombardmanı! Meğer onca zaman içinde saklamış

Zeytin Ağacı dizisiyle gündemde en çok konuşulan isimler arasına giren Tuba Büyüküstün’den itiraf üstüne itiraf geldi. Peki, ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün neyi itiraf etti?

Son dönemin gündeme damgasını vuran dizilerinden biri olan Zeytin Ağacı dizisinde başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkan Tuba Büyüküstün başarılı oyunculuk performansı ile en çok konuşulan isimler arasına girdi. Dizide yer alan Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz, kendilerine gelen soruları yanıtladılar. Bir dergiye konuşan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün dikkat çeken itiraflarda bulundu. İşte haberin merak edilen detayları…

İtiraf üstüne itiraf

Bir dijital platformda yayınlanan Zeytin Ağacı dizisiyle gündeme damgasını vuran Tuba Büyüküstün, hem başarılı oyunculuğu hem de güzelliği ile hayranlarını bir kez daha mest etti. Bir derginin sorularını cevaplayan güzel oyuncu dikkat çeken açıklamalarıyla gündemde de yerini aldı. Tuba Büyükstün’e gelen sorular arasında; “Hiç aklın ile kalbin arasında kaldığın oldu mu?” sorusu yer alırken, ünlü oyuncu bu soru karşısında şu cevabı verdi: “Hep, sürekli. Kadın olmak biraz böyle bir şey” ifadelerini kullandı.
Açıklamalarında anne olmanın zorluğundan da bahseden güzel oyuncu şu cümleleri kullandı: “Çocuğun olduktan sonra ölmek daha zor. Çok zor ölmek” dedi. Toprak ve Maya adındaki ikiz kızlara sahip olan Tuba Büyüküstün’ün bu açıklamasının ardından çocuklarını geride bırakma korkusu olduğu da dikkat çekti. 

Zeytin Ağacı dizisi çok konuşuldu

Zeytin Ağacı dizisinde başrol oyuncusu olan Tuba Büyüküstün, dizide başarılı oyunculuk performansı ile adeta gündeme damgasını vurdu. Dizide Murat Boz ile partner olan Tuba Büyüküstün, adeta oyunculuğunu konuşturdu. Yayınlandığı ilk andan itibaren geniş bir izleyici kitlesine ulaşan dizi hakkında da sosyal medya gündeminde birçok paylaşım yerini aldı. Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Tuba Büyüküstün, Murat Boz gibi birçok başarılı isimlerin bulunduğu Zeytin Ağacı dizisi, konusu ve oyuncularıyla birlikte en çok izlenen diziler arasına da girdi. Dizinin ardından Seda Bakan, Tuba Büyüküstün ve Boncuk Yılmaz bir derginin sorularını cevapladılar.

Zeytin Ağacı dizisi çok konuşuldu

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış