2 Ekim 2022 09:00 Güncelleme : 2 Ekim 2022 09:00

Mutluluğun sonu böyle bitti! Hadise ve Mehmet Dinçerler anlaşmalı olarak boşandı

Mutluluğun sonu böyle bitti! Hadise ve Mehmet Dinçerler anlaşmalı olarak boşandı

Boşanma haberini sosyal medya hesaplarından duyuran Mehmet Dinçerler ve Hadise anlaşmalı olarak boşandılar. Evliliklerini resmi olarak sonlandıran ikili gündemde de büyük ses getirdi. Ünlü çiftin büyük aşkları tek celsede sonlandı.

Son dönemlerde ayrılık iddialarıyla gündemden düşmeyen Hadise ve Mehmet Dinçerler 5 ay önce nikah masasına oturmuştu. Çift sessiz sedasız dünya evine girerken, sosyal medya hesaplarında da sık sık birlikte poz veriyorlardı. Son zamanlarda çiftin yan yana görülmemesi, yüzükleri çıkarması ve Hadise’nin konserde ağlaması kafaları karıştırmıştı. Ayrılık iddialarına bir süre cevap vermeyen çift, sosyal medya hesaplarından boşanacaklarını duyurdular. Boşanma haberi gündeme bomba gibi düşerken, şimdi de resmi olarak boşandılar. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Tek celsede sona erdi

Magazin gündeminde sık sık adından söz ettiren Hadise ve Mehmet Dinçerler, ayrılık iddialarıyla adete gündemi derinden sallamıştı. Ayrılık iddiaları gündemde dolaşırken, çift sosyal medya hesaplarından boşanacaklarını açıklamıştı. Boşanma haberinden sonra Mehmet Dinçerler sosyal medya gündeminde oldukça tepki topladı. Mehmet Dinçerler’in eskiden yaptığı paylaşımlar ve görüntüler ortaya çıkınca sosyal medya kullanıcılarından da büyük bir tepki görmüştü. Mehmet Dinçerler bu tepkilerin ardından sosyal medya hesaplarını kapattı. Bir süre sosyal medya hesaplarını kullanmayan Mehmet Dinçerler, tekrardan geri döndü ve ilk paylaşımı da dükkanıyla ilgili oldu.

Tek celsede sona erdi

Resmen boşandılar

Çiftin boşanma haberi gündemde büyük ses getirirken, artık resmen boşandılar. Mehmet Dinçerler’in avukatı davayla ilgili; “Boşanma davası sonuçlandı. Taraflar arasından herhangi bir çekişme yoktur. Dolayısıyla söylenecek çok fazla bir şey yok. Dosyada gizlilik mevcuttur. Dava tek celsede sona ermiş oldu” ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar gündemde yerini alırken ünlü şarkıcı Hadise’nin avukatı da bir açıklama yaptı;

“Müvekkilim Hadise tarafından açılan davada bir an önce boşanma kararı verildi. İki taraf için de hayırlı olsun. İki tarafın da birbirinden maddi manevi bir talebi olmadı. Talep olsaydı dava da daha uzun sürerdi. 2 haftayı geçen bir süreç yaşandı ama sonunda karar verildi” ifadelerini kullandı.

Resmen boşandılar

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış