17 Haziran 2022 21:35 Güncelleme : 17 Haziran 2022 21:35

Ne Exxen Ne Netflix! Disney Plus Gümbür Gümbür Geliyor İşte Disney Plus Üyelik Ücreti ve İçerikleri

Ne Exxen Ne Netflix! Disney Plus Gümbür Gümbür Geliyor İşte Disney Plus Üyelik Ücreti ve İçerikleri

Disney Plus gündeme damgasını vurdu. Online dizi-film içerikleriyle karşımıza çıkan Disney Plus ücretleri de en çok merak edilenler arasında oldu. Ücretlerin yanında yerli ve yabancı içeriklerde oldukça merak edildi.

Dijital dizi-film platformları arasında her geçen gün rekabet artarken yeni bir platform daha eklendi. Dünya çapında en büyük dizi ve film izleme platformları arasında yer alan Disney Plus ülkemizde de kullanılmaya başlandı. Zengin içerikleriyle birlikte Disney Plus ücretleri de en çok merak edilenler arasında yerini aldı. İşte en çok merak edilen Disney Plus ücretleri…

Disney Plus Türkiye’de Yayın Hayatına Başladı

Dijital dizi ve film izleme platformlarından biri olan Disney Plus Pixar, Star Wars, National Geographic gibi zengin içeriklerle karşımıza çıkıyor. Disney Plus tam 10 cihazda ve 7 ayrı profilde sınırsız indirme imkanı da sunmaktadır. 10 yıl yayın lisansı alan Disney Plus, 14 Haziran 2022 tarihinde ülkemizde yayına girdi. Zengin içerikli yapımların tam 1085’i Türkçe dublaj, 1529’u da Türkçe alt yazı desteğine sahiptir. Peki, Disney Plus ücretleri ne kadar?

Disney Plus Türkiye’de Yayın Hayatına Başladı

Disney Plus Yıllık ve Aylık Üyelik Fiyatları Ne Kadar?

14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye’de yayın hayatına başlaya Disney Plus aylık üyelik fiyatı 34,99 TL, yıllık üyelik fiyatı 349,90 TL olarak ücretlendirildi. Disney Plus platformuna ön kayıt yaptıranlara da 8 ay fiyatına 12 aylık kampanya tanıdı. Platform hem Android hem de İOS uygulamalarından uygulama içi satın alınabilecek ve aynı zamanda da üye olunabilecek. Disney Plus aboneleri tek üyelikle beraber 4 farklı ekrandan aynı anda izleme ve indirme imkanı tanımaktadır. 10 cihaza kadar da sınırsız indirme hakkı bulunmaktadır.

Yerli ve yabancı dizi içerikleriyle karşımıza çıkan Disney Plus aynı zamanda da ebeveynlerin oluşturabileceği çocuk profiliyle de karşımıza çıkıyor. Belirli yaş aralığına özel içeriklerde bulunmaktadır. Şimdiden oldukça ilgi gören Disney Plus oldukça çok sevilmektedir. Yayın hayatına başlayan Disney Plus abonelik ücretleri de aylık ve yıllık olarak değişmektedir.

Disney Plus Yıllık ve Aylık Üyelik Fiyatları Ne Kadar?

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış