20 Kasım 2022 09:05 Güncelleme : 20 Kasım 2022 09:05

Ne Ferit ve Seyran, ne Ekim ve Kanat! Dizilerin en sevilen çifti onlar oldu, bakın hepsini hangi çift geçti?

Ne Ferit ve Seyran, ne Ekim ve Kanat! Dizilerin en sevilen çifti onlar oldu, bakın hepsini hangi çift geçti?

Televizyon ekranlarında yayınlanan iddialı dizilerin çiftleri de sosyal medya gündeminden düşmüyor. Başarılı oyunculuk performansları, çiftlerin aralarındaki uyum keyifle takip edilirken, bu çiftlerin de geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Peki, en sevilen çiftler hangileri?

Ekranlarda yayınlanan bazı dizilerin çiftleri de bir hayli seviyorlar. Partnerlerin birbiriyle uyumu, enerjisi sevilince gündemde de sık sık adından söz ettiriyorlar. Peki, dizilerin popüler çiftleri arasında en sevilenler hangileri oldu? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Asiye ve Doruk çifti birinci sırada

Sosyal medya gündeminde sık sık adından söz ettiren dizilerin çiftleri de bir hayli seviliyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan bu popüler çiftleri izlemek için hayranları adeta can atıyor. En popüler çiftler arasından bulunan ve ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk çifti, sosyal medya gündeminde en popüler çiftler arasında yer alıyor. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın canlandırdığı Asiye ve Doruk çifti sosyal medya gündeminde 1. sırada yer alırken, sık sık isimlerinden söz ettiriyorlar.

Asiye ve Doruk çifti birinci sırada

Fatih ve Doğa çifti listeye girdi

Kardeşlerim dizisinin iki çifti Aybike ve Berk, Süsen ile Ömer de sosyal medya gündeminde 2. ve 3. sırada yer alıyorlar. En popüler çiftler arasında 4. sırada yer alan Duy Beni dizisinin Ekim ve Kanat çifti, yerini Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa ve Fatih çiftine bıraktı. Doğa ve Fatih çiftinden önce de FOX TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka dizisinin Zeynep ve Çağrı çifti de 5. sırada yer alıyordu.

Uzun zamandır popüler çiftler arasında gösterilen dizilerdeki karakterlerin arasında bir yenisi daha eklendi. Star TV ekranlarında Duy Beni dizisinin final yapmasının ardından Ekim ve Kanat çifti listeden çıkıyor ve Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin Fatih ve Doğa çifti, popüler çiftler arasında girdi. Dizide Fatih ve Doğa karakterlerine hayat veren Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör çifti popüler çiftler arasına girerken sıralamada da üst sıralara doğru ilerlemeye başladılar.

Fatih ve Doğa çifti listeye girdi

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış