15 Şubat 2022 10:30 Güncelleme : 15 Şubat 2022 10:52

Necati Şaşmaz İbo Show'da Müjdeyi Vermişti! Yeni Proje Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı! Oktay Kaynarca'nın Bahsettiği Sürpriz Proje Buymuş!

Necati Şaşmaz İbo Show'da Müjdeyi Vermişti! Yeni Proje Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı! Oktay Kaynarca'nın Bahsettiği Sürpriz Proje Buymuş!

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan Necati Şaşmaz, İbo Show programında sevenleriyle buluştu. Ayrıca yeni sürpriz projesi hakkında bilgi veren oyuncunun, yeni projesi hakkında detaylarda ortaya çıktı. İşte merak edilen tüm ayrıntılar!

Necati Şaşmaz İbo Show'da Konuşmuştu!

Bir dönem televizyonlarda izlenme rekorları kıran, başladığında sokaklarda kimselerin kalmadığı İbo Show, yeniden ekranlara dönerek izleyici ile hasret giderdi. Türkücü İbrahim Tatlıses'in sunumuyla gerçekleşen İbo Show, birçok ünlü ismi konuk etti. Bu hafta İbo Show programına katılan ünlü konuklar her zamankinden daha fazla dikkat çekmeyi başardı. Hakan Taşıyan, Melek Mosso, Yiğit Mahzuni, Didem Kınalı, Şafak Sezer'i ağırlarken asıl programa katılan bir ünlü isim sosyal medyayı sallamayı başardı.   Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı olarak bilinen Necati Şaşmaz, uzun bir aradan sonra İbo Show programında yeniden ekran karşısına çıktı. Oldukça ilgi gören programda Necati Şaşmaz  kendisine sorulan soruları tek tek yanıtlayarak beklenen müjdeyi verdi.  

Yeni Proje Detayları Ortaya Çıktı!

Kurtlar Vadisi dizisinden sonra ''ben maalesef seçilmişim'' diyerek oyunculuğu bırakan Necati Şaşmaz sevenleri çok üzmüştü. Hayranları uzun yıllar Kurtlar Vadisi dizisi için beklenmişti. Fakat Necati Şaşmaz İbo Show programında başka bir müjde verdi, yeni projesini hayranlarına duyurdu. İbo Show'da konuşan Necati Şaşmaz: "Çalışmalarım oluyor, bir platformda sevenlerimle buluşmayı düşünüyorum. Senaryosunu ben yazıyorum" dedi. Bunun üzerine Necati Şaşmaz'dan yeni proje detayları yavaş yavaş gelmeye başladı. Ünlü oyuncusunun dizi için Blu Tv ile anlaştığı öne sürüldü. Yeni projenin birçok başarılı film ve dizileri barındıran Blu Tv'de yayınlanacağı öğrenildi. Projenin dizi olduğu da yapılan açıklamalarla kesinlik kazandı.

Yeni Proje Detayları Ortaya Çıktı!

Yine Derin Devlet!

Kurtlar Vadisi dizisi senaristi Osman Sınav'dan öğrenilen bilgilere göre, Necati Şaşmaz ile senaryo yazımında iş birliği içerisinde olduğu ortaya çıktı. Kurtlar Vadisi dizisi içeriğinde olduğu gibi, derin devleti konu alacak olan yeni proje, henüz hazırlık aşamasında olsa da şimdiden ses getirdi. Aynı zamanda Kurtlar Vadisi dizisinde Necati Şaşmaz'ın rol arkadaşı olan Oktay Kaynarca'nın, bu projeden daha önce haberdar olduğu öne sürüldü. Geçtiğimiz aylarda sürpriz proje açıklaması yapan Oktay Kaynarca, herkesin aklına bazı soru işaretleri getirdi. Yayınlanacak olan yeni projede Oktay Kaynarca ve Necati Şaşmaz'ın bir araya gelerek hayranlarına büyük bir sürpriz yapmaları bekleniyor.  

Yine Derin Devlet!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış