10 Şubat 2022 09:00 Güncelleme : 10 Şubat 2022 07:56

Nokia Efsanesi Geri Dönüyor! Sadece 399 Liraya Sıfır Telefon Satacak

Nokia Efsanesi Geri Dönüyor! Sadece 399 Liraya Sıfır Telefon Satacak

Her konuda kullanıcıyı olumsuz etkileyen zamlara inat Nokia’dan kullanıcıları sevindiren haberler var. Nokia, kullanıcılarına oldukça uygun fiyatlı bir cep telefonu sunuyor. İşte en ucuz telefon...

Nokia, telefon piyasasını alt üst edecek fiyatıyla yepyeni bir telefonu piyasaya sundu. Günümüzde alabileceğiniz en ucuz telefon olma özelliğini taşıyan bu cep telefonu, uygun fiyatıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Pek çok ihtiyacınızı karşılama imkanına sahip olabileceğiniz bu telefon, size lazım olabilecek pek çok uygulamayı kullanabilmenizi de sağlamakta. İşte dar bütçeli kişilerin imdadına hızır gibi yetişen telefonun özellikleri...

En Ucuz Telefonun Özellikleri Neler?

İlk olarak düşük fiyatıyla halkın ilgisini çekmeyi başaran Nokia’nın bu telefonu bir akıllı telefon değil. Ancak bir akıllı telefonda yapabileceğiniz pek çok işi bu telefonda da yapabilme imkanına sahip olabiliyorsunuz.

WhatsApp gibi uygulamaları rahatça kullanabileceğiniz bu cep telefonu, bildiğiniz tuşlu telefonlardan oldukça farklı. Windows işletim sistemini kullanan Nokia, bu sistem sayesinde akıllı telefonlarda yer alan bazı uygulamaların kullanıma imkan veriyor.

Telefon kullanıcılara 8 GB’lik bir hafıza sunarken, LCD ekran çözünürlüğü de sağlıyor. Bu cep telefonu, 5 MP’lik bir ekran çözünürlüğüne de sahip. Ayrıca cep telefonun en iyi özelliği, uzun ömürlü bir bataryaya sahip olması. Bu yönüyle akıllı telefonları bile geride bırakıyor.

En Ucuz Telefonun Özellikleri Neler?

Peki Piyasa Fiyatı Ne Kadar?

Piyasadaki fiyatları bir hayli yüksek olan akıllı telefonlara erişim sağlamakta zorlanan kullanıcıların imdadına yetişen bu telefon, gerçekten oldukça ucuz bir fiyata alıcıyla buluştu. Pazarda Nokia 106 Tuşlu Asker Telefonu olarak adlandırılan telefonun mevcut satış fiyatı ise sadece 399 TL.

Bahsi geçen telefonla yaklaşık aynı özelliklere sahip bir diğer telefon ise Nokia’nın bir başka modeli. Nokia 112 Tuşlu telefon ise piyasada 260 TL’den satışta bulunuyor. Yine Nokia firmasına ait bu tarz başka telefonlar da mevcut.

Akıllı telefonlara göre daha uygun fiyatlı, iş görecek bir telefon arayanlar Nokia’nın bu ürünlerini inceleyerek, internet ya da mağaza aracılığıyla bu telefonlara kolayca erişebilirler. 

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış