20 Nisan 2023 04:12 Güncelleme : 20 Nisan 2023 04:12

O kişiler için promosyonlar belli oldu! Ziraat Bankası karşılıksız 29 Bin TL promosyon ödeyecek

O kişiler için promosyonlar belli oldu! Ziraat Bankası karşılıksız 29 Bin TL promosyon ödeyecek

Sağlık çalışanlarının banka promosyonlarına ilişkin karar gece saatlerinden gelirken, Sağlık Bakanlığı ve Ziraat Bankası arasında yapılan anlaşma kapsamında sağlık çalışanlarına verilecek banka promosyonlarının miktarı belli oldu. Peki, sağlık çalışanlarına ne kadar promosyon verilecek? Promosyon ödemeleri ne zaman yatacak?

Sağlık Bakanlığı’nın Ziraat Bankası ile yaptığı anlaşmayla birlikte sağlık çalışanlarına verilecek olan promosyon miktarı netleşti. Promosyon miktarının ardından ödemelerin ne zaman yatacağı da merak konusu oldu. Sağlık Bakanlığı ve Ziraat Bankası arasında yapılan anlaşma kapsamında şartlar da belli oldu. Peki, sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ne zaman hesaplarına yatacak? Promosyon şartları nelerdir? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Sağlık çalışanlarına promosyon ödemesi

Sağlık çalışanlarının merakla bekledikleri promosyon haberi gece saatlerinde geldi. Banka promosyonlarıyla ilgili çalışmalar yaklaşık iki aydır devam ederken, sağlık çalışanları da Bakanlık’tan gelecek olan açıklamayı merakla bekliyorlardı. Gündemde yer alan bilgilere göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın girişimleriyle birlikte Ziraat Bankası arasında bir anlaşma yapıldı. Bu anlaşma kapsamında 3 yıl boyunca maaşını aynı bankadan alan sağlık çalışanları için ödenecek banka promosyon miktarı da belli oldu. Sağlık Bakanlığı ile Ziraat Bankası arasında imzalanan yeni anlaşmada sağlık çalışanlarına 3 yıllık protokol imzalamaları karşılığında personelin maaş miktarına bakılmaksızın 29 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

Sağlık çalışanlarına promosyon ödemesi

Banka promosyon paraları ne zaman yatacak?

Sağlık Bakanlığı ile Ziraat Bankası arasında yapılan anlaşmanın ardından promosyon miktarı belli olurken, sağlıkçılar da promosyon ödemelerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Sağlık çalışanlarının maaşına bakılmaksızın 29 bin TL promosyon ödemesinin 27 bin lirası peşin (25 bin 200 TL nakit, 1800 lira kredi kartına para puan), 2 bin lirası da 6 aylık dönemlerde 2 taksit şeklinde ‘para puan’ olarak verileceği bildirildi. Ödemelerin ne zaman yapılacağına dair henüz bir açıklama gelmedi. Sağlık çalışanları ödemelerin yılbaşından önce mi veya sonra mı yapılacağını merak ederken, konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

1 Yorum Yapılmış
  1. M.ayder

    Öğretmen ve milliegitim çalışan larinada sahip çıkın promosyonlar güncelleniyor sayın milli eğitim bakanımıza sesleniyoz

    22-12-2022 00:49