3 Temmuz 2022 22:22 Güncelleme : 3 Temmuz 2022 22:22

O olay Masterchef'i bitirdi! TV8 kanalını sildirdi Acun Bunu Yapmayacaktı ''izleyenler göklere çıktığı gibi indirdi''

O olay Masterchef'i bitirdi! TV8 kanalını sildirdi Acun Bunu Yapmayacaktı ''izleyenler göklere çıktığı gibi indirdi''

Survivor yarışmasından sonra Nisa'nın şampiyon olması bazı izleyici kitlesinin sinirlenmesine yol açtı. Bunun üzerine izleyenler, Survivor yarışması gibi Masterchef'te kurgudur diyerek izleyemeyi bıraktı. Hatta kanallarından tv8'i silenler bile var. Böyle giderse yarışmanın finali yakındır.

O Olay Mastechef Yarışmasını Karıştırdı

TV8 kanalında yayınlanan yemek yarışması Masterchef Türkiye, ekranların en çok izlenen yarışmalardan biri oldu. Her bölümüyle merak içerisinde bırakan, eşsiz yemeklerin sunulduğu Masterchef yarışması her daim yüksek reytingler elde eden yarışmaların başında geliyor. Tüm Türkiye'nin izlediği yarışma programında, başarılı şeflerin tüm hünerlerini sergileyerek şampiyonluğa doğru giden adımlarını izleyenlerle paylaşıyor. Jüri koltuğunda başarılı şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda jürilerden Mehmet Yalçınkaya'nın ayrılığı haberleri konuşulsa da Mehmet Yalçınkaya bu konuya yarışmadan önce açıklık getirmiş, ortaya çıkan haberlerin doğru olmadığını öne sürmüştü. Masterchef yeni sezona aynı jürilerle devam ederken yaşanan bir olay tüm Masterchef izleyenlerini kızdırdı, hatta kanallı sildirdi. Yaşanan olaylardan sonra Acun Ilıcalı'nın açıklaması bile suların durulmasına yetmiyor. 

O Olay Mastechef Yarışmasını Karıştırdı

TV8 Ciddi Düşüş Yaşıyor

Yeni sezonda gümbür gümbür ekranlara gelen Masterchef yarışmacılarıyla da dikkatleri üzerine çekti. Fakat reyting rekorları kıran yarışmanın bu sezon  reytinglerin düşmesi ise herkesi şaşkına çevirdi. Yine Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği yarışma, Survivor 'da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasından sonra izleyenlerin TV8 kanalını televizyonlarından kaldırdıkları ortaya çıktı. Sosyal medya  yıkıldı. Survivor yarışmasında adaletsizlik olduğunu öne süren izleyenler Masterchef dahil TV8'in yarışmalarını izlememe kararı aldıklarını açıkladılar. Masterchef 'in resmi İnstagram sayfasına yapılan yorumlarla sosyal  medya resmen yıkıldı. Adaletsizsiniz yorumları ile izleyenler tarafından büyük bir boykot başladı. 

TV8 Ciddi Düşüş Yaşıyor

Tepkilerden Sonra Acun'dan Açıklama Geldi

Acun Ilıcalı gelen tepkiler üzerine ne yapacağını şaşırdı. Oldukça büyüyen Survivor meselesinden sonra ciddi reyting kaybeden Acun Medya, bu konu üzerine bir açıklama yapma zorunluğu hissetti. Acun Ilıcalı ortamı yatıştırmak adına sosyal medya üzerinden tekrar bir paylaşımda bulundu. Survivor Nisa Bölükbaşı'nın noter onaylı SMS oylarını paylaşarak belirttiği üzere bir adaletsizlik olmadığını dile getirerek izleyenlerin içini rahatlatmaya çalıştı. Bu açıklama ne kadar başarılı olduğu Masterchef reytinglerinden sonra ortaya çıkması bekleniyor. 

Tepkilerden Sonra Acun'dan Açıklama Geldi

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış