15 Ağustos 2022 12:34 Güncelleme : 15 Ağustos 2022 12:34

O Ses Türkiye'ye yeni jüri! Acun paraya acımadı o ismi getirdi, bakın kimler jüri olacak

O Ses Türkiye'ye yeni jüri! Acun paraya acımadı o ismi getirdi, bakın kimler jüri olacak

Tv8 ekranlarında yer alan eğlenceli program O Ses Türkiye’nin yeni sezonda jürileri merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz sezonda Hadise’nin yerine Ebru Gündeş gelmişti. Acun Ilıcalı bu sezonda da parayı bastı bakın yeni sezonda kimler var…

Tv8’in en sevilen programı O Ses Türkiye 2022 yılında da ekranlarda yerini alacak. Tv8 ekranlarında yer alan ve ilgiyle takip edilen O Ses Türkiye için yeni sezon çalışmaları başladı. 2022 yılına ait program dönemi için jüri üyeleri yavaş yavaş netleşmeye başladı. Geçen sezon Hadise’nin yerine gelen Ebru Gündeş herkesi şaşırtmıştı. Bu sezonda da Ebru Gündeş’in jüri üyesi olup olmayacağı merak konusu haline geldi. Acun Ilıcalı’dan ise atak geldi. Acun Ilıcalı yeni jüri üyeleri için parayı esirgemedi. Bakın yeni sezon O Ses Türkiye jüri üyeleri kim?

O Ses Türkiye Yeni Sezon Jüri Üyeleri Kim?

O Ses Türkiye’de yeni sezon yine ses getirecek. Merakla başlanması beklenen keyifli programın jüri üyeleri belli oldu. Hadise ve Ebru Gündeş’in olayları sonucu geçen sezonda Hadise yer almamıştı. Bu sezon ise yeni jüri üyelerinin kim olduğu O Ses Türkiye severlerin merak konusu oldu. Acun medya ekibi ise paraya kıydı. Geçtiğimiz sezonda Hadise’nin programda olmaması Acun Ilıcalı’nın tepki çekmesine neden olmuştu. Hadise yerine Ebru Gündeş’i seçtiği iddialarıyla karşılaşan Acun Ilıcalı tepkilere karşılıksız kalmadı. ‘Tercih edilme gibi bir durum söz konusu değil. Hadise O Ses Türkiye Rap yarışmasında jüri üyeliğini taşıyor.’ Açıklamalarında bulundu. 

O Ses Türkiye Yeni Sezon Jüri Üyeleri Kim?

İşte O Ses Türkiye 2022 jürileri

Acun medya ekibi tarafından ekranlara gelen O Ses Türkiye yarışmasının geçtiğimiz sezonu oldukça olaylı geçmişti. Yeni sezonda ise yeni isimler düşünen Acun Ilıcalı henüz net bir jüri üyesi belirtmedi. Hadise ile arası bozuk denilen Acun Ilıcalı yeni sezon için Hadise, Demet Akalın, Murat Boz ve Beyaz’ı düşünüyor. Ebru Gündeş ve Yıldız Tilbe hayranları ise bu sanatçıları bu sezon tekrar O Ses Türkiye kadrosunda görmek istiyor. 

İşte O Ses Türkiye 2022 jürileri

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış