28 Haziran 2022 16:33 Güncelleme : 28 Haziran 2022 16:33

Oğuzhan Koç'ta Tuzlu Kahveyi İçti! Nişan ve İsteme Fotoğrafları Sosyal Medyayı Salladı

Oğuzhan Koç'ta Tuzlu Kahveyi İçti! Nişan ve İsteme Fotoğrafları Sosyal Medyayı Salladı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un nişan ve isteme töreninden gelen fotoğraflar sosyal medyaya damgasını vurdu. Görenlerin hayran hayran baktığı bu fotoğraflarda ünlü isimler de bulunuyor. Düğün öncesinde düzenledikleri isteme ve nişan töreninde Demet Özdemir’in güzelliği gözlerden kaçmadı.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile evliliğe doğru yürüyor. Uzun bir süredir birlikte olan çift, isteme ve nişan töreni düzenledir. Yaz mevsiminin sonunda düğün yapacaklarını duyuran çift, evliliğe ilk adımı attılar. İsteme ve nişan töreninden gelen görüntüler sosyal medyaya damgasını vurdu. Demet Özdemir’in güzelliği ve Oğuzhan Koç’u yakışıklılığı gözlerden kaçmadı. Hayranları adeta büyülendiler. İşte Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un isteme ve nişan töreninden detaylar…

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Evlilik Öncesi İlk Adımı Attılar

14 Şubat’tan itibaren aşklarını gizlemeyen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, dün evlilik öncesi ilk adımı attılar. Gündeme damgasını vuran bu görüntüler sosyal medyada oldukça çok konuşuldu. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftiniz kıyafetleri de gözlerden kaçmadı. Nişanlanan çiftin törenine yakın arkadaşları da katıldı. Oğuzhan Koç ailesiyle birlikte, Demet Özdemir’in evine gitti ve kızı istediler. Ardından aileler ve yakın arkadaşlarla birlikte sade bir nişan töreni yapıldı.

Güzel oyuncunun kıyafetleri ve güzelliği sosyal medyaya damgasını vurdu. Üst üste kıyafet değiştiren Demet Özdemir’in giydikleri görenleri hayran bıraktı. Güzelliği ve görünüşüyle herkesi büyüleyen Demet Özdemir, sosyal medyada kısa süre içinde gündem oldular. 

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Evlilik Öncesi İlk Adımı Attılar

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un Nişan Törenine Yakın Arkadaşları da Geldi

Nişanlanan çiftin isteme ve nişan törenine yakın arkadaşları da katıldı. Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile yıllardır dostluğu süren Oğuzhan Koç, arkadaşlarıyla poz verdi. Eser Yenenler, Berfu Yenenler ile birlikte törene katılırken, İbrahim Büyükak da eşiyle birlikte nişan törenine katıldılar. Çiftler Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftiyle poz verdiler. Sosyal medyaya damgasını vuran bu görüntüler kısa süre içinde gündemde yerini aldı. Görenler çifte mutluklar diledi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un Nişan Törenine Yakın Arkadaşları da Geldi

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış