16 Mayıs 2022 22:33 Güncelleme : 16 Mayıs 2022 22:33

Oğuzhan Koç Yakın Arkadaşı Eser Yenenler’i Yerin Dibine Gömdü! 30 Senedir Kandırıyor Dedi Şok Olacaksınız!

Oğuzhan Koç Yakın Arkadaşı Eser Yenenler’i Yerin Dibine Gömdü! 30 Senedir Kandırıyor Dedi Şok Olacaksınız!

Çok Güzel Hareketler Bunlar programının en başarılı isimleri arasında gösterilen Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler, sarsılmayan dostluklarıyla da çok konuşulmaya devam ediliyordu. Fakat Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde Eser Yenenler için öyle laflar etti ki duyanlar şok oldu. Bu sözler, yılların getirdiği dostluğu bitirecek gibi duruyor. İşte, Oğuzhan Koç'un Eser Yenenler için sarf ettiği o sözlerin merak edilen tüm detayları.

Ekranların en sevilen isimlerinden biri olarak gösterilen Oğuzhan Koç, şimdilerde Demet Özdemir ile yaşadığı birliktelikle gündem olmayı başarıyordu. Başarılı oyuncu, geçtiğimiz aylarda sevgilisine evlilik teklifi etmiş ve yakında dünya evine gireceklerini tüm kamuoyuyla paylaşmıştı. Fakat şimdilerde Oğuzhan Koç, çok farklı bir konuyla gündeme bomba gibi düştü.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programında birlikte çalışan ve yakın arkadaş oldukları bilinen Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler, şimdilerde arkadaşlıklarını noktalamanın eşiğine geldi. Oğuzhan Koç, arkadaşı Eser Yenenler için öyle sözler söyledi ki duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız. İşte, Oğuzhan Koç’tan gündemi karıştıran Eser Yenenler itirafına dair merak edilen tüm detaylar.

Oğuzhan Koç’un Eser Yenenler İçin Sarf Ettiği Sözler Olay Oldu!

Bir süredir fazla kilolarıyla başı dertte olan Eser Yenenler, geçtiğimiz günlerde tokluk hissi veren bir iğne olduktan sonra apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan tetiklerde ünlü oyuncunun tokluk hissine alerjisinin olduğu ortaya çıkmıştı. Bu konu hakkında açıklama yapan Yenenler, ‘’Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra 15 kilo aldım. Bu kiloları kesinlikle vereceğim. Doktor, tokluk hissi veren bir iğne yapmıştı. Vücudum bu iğneye karşı alerjik reaksiyonlar gösterdi.’’ ifadelerini kullandı.

Eser Yenenler’in bu sözlerinin ardından birkaç gün sonra kameralara samimi açıklamalarda bulunan Oğuzhan Koç, ‘’Eser diyet yapıyorum diye halkı kandırıyor. 30 senedir aynı şeyleri söylüyor. Geçen de 27 yıldır diyetteyim demiş. Herkesi kandırmaya devam ediyor.’’ açıklamalarında bulundu. 

Oğuzhan Koç’un Eser Yenenler İçin Sarf Ettiği Sözler Olay Oldu!

Oğuzhan Koç’un Sözleri Sosyal Medyayı Adeta Salladı!

Sosyal medyanın en aktif isimleri arasında gösterilen Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde platformların en çok konuşulan kişileri olmayı başardı. Birçok kullanıcı, Oğuzhan Koç’un söylediği sözlerle arkadaşına ayıp ettiğini ifade ettiler. Ayrıca bazı kullanıcılar, Oğuzhan Koç’un Eser Yenenler’in fiziksel özellikleriyle dalga geçtiğini de vurguladılar. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Eser Yenenler tarafından şok sözlere karşı nasıl bir cevap geleceğini merakla beklenmeye başladı. 

Oğuzhan Koç’un Sözleri Sosyal Medyayı Adeta Salladı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış