18 Haziran 2022 13:32 Güncelleme : 18 Haziran 2022 13:32

Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam" Gümbür Gümbür Geliyor! Bakın Dizide Kimler Var

Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisi

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra 1 sezondur ekranlarda olmayan Oktay Kaynarca yeni dizisinin çekimleri için kolları sıvadı. ATV Ekranlarında yayınlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. İşte Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ile alakalı tüm detaylar

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yeni sezonda atv ekranında yer alacak. Ben Bu Cihana Sığmazam olarak belirlenen ismiyle de dikkat çeken dizi için yoğun bir hazırlık süreci yaşanıyor. 2022 yılının başından itibaren hem senaryo hem ekip kurulması hem de çekim mekanlarının ayarlanması gibi önemli hazırlıklar yürütüldü. Şimdi de bu hazırlık sürecinin sonuna doğru gelindi.



Oktay Kaynarca’nın birçok ünlü isim ile de dizide yer alması konusunda görüşmeleri sürdürdüğü biliniyor. Birce Akalay bu isimlerden birisi olmuştu ama ünlü oyuncu henüz net bir karar vermediğini de geçtiğimiz hafta açıklamıştı. Oktay Kaynarca’nın yeni dizisindeki ilk bomba ismin ise Pelin Akil olduğu ortaya çıktı.

Oktay Kaynarca'nın yeni sezonun lokomotifi olacağını iddia ettiği dizisi için ilk büyük transfer heyecanı artırdı! 1

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de Bahar karakteri ile yer alan Pelin Akil, yeniden Oktay Kaynarca’nın partneri olacak. Kocası Anıl Altan ile birlikte Disney Plus gecesine katılan Pelin Akil, yeni dizisi konusunda da ilk bilgileri verdi.

Pelin Akil, “Bir araya geleceğiz. Yeni yeni kesinleşti, o yüzden bir şey söyleyemiyorum. Güzel olacak. Oktay ile çalışmayı çok seviyorum zaten. İyi bir partner kendisi. Çok güzel bir hikaye ile giriş yapacağız. Sürpriz olsun” diye konuştu.

Yeni dizi için Türkiye dışında Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan gibi Türk cumhuriyetlerinde de çekimlerin yapılması bekleniyor. Dizinin hikayesi de çok merak ediliyor ve yeni sezon öncesi birçok izleyici bu projenin detaylarının ortaya çıkmasını bekliyor.

Disney Plus platformunda çok güzel işlerin geleceğini ve kendisinin de meraklı olduğunu söyleyen Pelin Akil, “Çok heyecanlıyım, merak ediyorum” ifadesini kullandı.

Disney Plus platformunun rekabet için de çok önemli olduğuna değinen Anıl Altan da eşi gibi aynı heyecanı paylaşıyor. İkilinin Disney Plus’ta birlikte bir işte yer alma konusunda istekli olduğu da açıklamalarına yansıdı. Anıl Altan da hem sinema filmi hem de başka projeler için görüştüklerini ve aklına yatan projelerle yeniden setlerde yer almak istediğini söyledi.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış