25 Kasım 2022 13:32 Güncelleme : 25 Kasım 2022 13:32

Otomobil almak isteyip parası yetmeyenlere Yapı Kredi'den fırsat! Ticari ve şahsi taşıt kredi faizlerini düşürdü

Otomobil almak isteyip parası yetmeyenlere Yapı Kredi'den fırsat! Ticari ve şahsi taşıt kredi faizlerini düşürdü

Yapı Kredi Bankası'ndan yeni bir kampanya daha başlatıldı. Son zamanlarda birbirinden farklı kampanyalar ile gündeme gelen Yapı Kredi taşıt alacaklara müjdeli haberi verdi. Bankalar arasında yaşanan rekabet sonucunda kampanyalara neredeyse her gün bir yenisi daha ekleniyor. Yapı Kredi, taşıt kredisi kullanımında yeni kampanyasını duyurdu.

Yapı Kredi'den araç alacaklara müjdeli haber!

Ülkemizde ateş pahası olan otomobil fiyatları neredeyse her geçen gün artmaya devam ediyor. Fakat bankalar tarafından gelen yeni kampanyalar ile birlikte araç alımı kolaylaştırılmaya çalışılıyor. Bu yıl araç alacak olan tüketiciler bu kampanya ile havalara uçacak. Kısa bir süre önce açıklanan verilere göre Kasım ayı ile birlikte 400 bin liranın altında sıfır araç kalmadı. Sıfır araçların yanı sıra ülkemizde ikinci el araçlarında cep yakan fiyatlara ulaştığı görülüyor. Her geçen gün artan otomobil fiyatları üzerine taşıt kredisi almak isteyen vatandaşlara Yapı Kredi Bankası'ndan müjdeli haber geldi.

Kasım ayında kullanılacak taşıt kredisi için şartlar duyuruldu. Birinci el ve ikinci el olarak ayrılan taşıt kredisinde Yapı Kredi finanse ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuru ile taşıt kredisini tüketicilere duyurdu. Resmi internet sitesi üzerinden vatandaşlar ile paylaştığı taşıt kredisinde kampanyanın başladığını duyuran Yapı Kredi Bankası gücel faiz oranlarından vade süresine kadar detaylı bir açıklamada bulundu.

Yapı Kredi'den araç alacaklara müjdeli haber!

Taşıt kredisi kampanyası başladı!

Taşıt kredilerini finanse etmek adına büyük bir adım atan Yapı Kredi Bankası, bu kampanyanın 10 yaşa kadar olan tüm araçlar için kullanılabileceğinin altını çizdi. Başlatılan kampanya ile birlikte şubelerinden taşıt kredisi başvurularını kabul etmeye başlayan Yapı Kredi Bankası tüm araçlar için taşıt kredisi faizini düşürdü. Faiz oranları 2,49'a kadar geriledi. Taşıt kredisi kapsamında 150 bin liralık 24 ay vadeli taşıt kredisini müşterileri için hesaplayan Yapı Kredi aylık masrafın 8 bin 964 lira 79 kuruş olduğunu açıkladı.


48 aya kadar vade verileceğini duyuran Yapı Kredi Bankası yaptığı açıklamada, “Araç 0-400.000 TL aralığında ise tutarın %70’ine kadar ve maksimum 48 ay vade ile, 400.000,01-800.000 TL aralığında ise tutarın %50’sine kadar ve maksimum 36 ay vade ile, 800.000,01-1.200.000 TL aralığında ise tutarın %30’una kadar ve maksimum 24 ay vade ile, 1.200.000,01-2.000.000 TL aralığında ise tutarın %20’si ne kadar ve maksimum 12 ay vade ile taşıt kredisi kullandırılabilmektedir.” sözlerine yer verdi.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış