13 Ağustos 2022 11:24 Güncelleme : 13 Ağustos 2022 11:24

Özge Özpirinçci bebeğini büyüttü müjdeyi verdi! Teklifler üst üst yağdı, ünlü oyuncu o projeyi değerlendiriyor

Özge Özpirinçci bebeğini büyüttü müjdeyi verdi! Teklifler üst üst yağdı, ünlü oyuncu o projeyi değerlendiriyor

Özge Özpirinççi sonunda müjdeyi verdi. Müjdeli haber karşısında hayranları adeta havaya uçtu. Peki, o müjdeli haber ne?

Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Özge Özpirinççi kızı Mercan’ın dünyaya gelmesinin ardından setlere ara vermişti. Hayranlarının bir süredir beklediği o müjdeli haber sonunda geldi. Ünlü oyuncunun yeniden ekranlara dönmeye hazırlandığı söyleniyor. Gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olan ünlü oyuncu Özge Özpirinççi yeni sezonda ekranlarda mı olacak? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Ekranlara mı dönüyor?

Ekranların sevilen ve başarılı oyuncularından biri olan Özge Özpirinççi, bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Ekranlarda birçok başarılı yapımda yer alan Özge Özpirinççi 2008 yılından itibaren başarılı oyunculuk performansı ile karşımıza çıktı. Alyazmalım, Aşk Yeniden, Kadın, İlk ve Son, Yakamoz S-245 gibi projelerde yer almıştı.

Burak Yamantürk ile evli olan Özge Özpirinççi, kızı Mercan’ın doğumunun ardından setlere ara vermişti. Hayranları sabırsızlıkla ekranlara dönmeyi beklerken sonunda o müjdeli haber geldi. Kızı Mercan’ın büyümesinin ardından kariyerine daha güçlü bir şekilde odaklanacağı düşünülen Özge Özpirinççi’nin yeni sezonda ekranlarda olacağı söyleniyor. Yeni projeleri değerlendirme aşamasında olan ünlü oyuncuya birçok diziden de teklifler geldiği söyleniyor. 

Yeni teklifler geliyor

Ünlü oyuncu Özge Özpirinççi’nin yeni teklifleri değerlendiği konuşulurken, bunun yanında Ay Yapım’ın hazırlık aşamasında olduğu ve Show TV’de yayınlanması beklenen ‘Aile’ isimli diziden de teklif aldığı öğrenildi. Bu gelişmelerin ardından hayranları yeni sezonda ekranlara döneceğini düşündü. Hayranlarını adeta sevinçten havaya uçuran bu haber de gündemde yerini aldı.

Uzun zamandır setlerden uzak kalan güzel oyuncunun yeni sezonda ekranda olup olmayacağı henüz kesin değil. Bu konuda hayranları heyecanla Özge Özpirinççi’den bir açıklama bekliyorlar. Ay Yapım’ın hazırlıklarını sürdürdüğü ‘Aile’ dizisinde de rol alıp almayacağı da henüz netleşmedi. Bu gelişmelerin ardından gözler ünlü oyuncu Özge Özpirinççi’ye çevrildi. Güzel oyuncu teklifleri değerlendirse de henüz ekranlara dönüp dönmeyeceği konusunda henüz net bir açıklama yapmadı. Hayranları ünlü oyuncudan bir açıklama bekliyorlar.

Yeni teklifler geliyor

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış