14 Ağustos 2022 23:40 Güncelleme : 14 Ağustos 2022 23:40

Özge Özpirinçci doğum sonrası aldığı kiloları konuşanları mosmor etti! Bikinisini giyip dehşet fiziğini gösterdi

Özge Özpirinçci doğum sonrası aldığı kiloları konuşanları mosmor etti! Bikinisini giyip dehşet fiziğini gösterdi

Ünlü oyuncu Özge Özpirinççi’den doğum sonrasında aldığı kilolar hakkında konuşan insanları mosmor edecek bir harekette bulundu. Bikinisi ile tüm söylemleri yok etti.

Geçtiğimiz sene ilk bebekleri Mercan’ı kucağına alan ünlü oyuncu Özge Özpirinççi hamilelikte aldığı kiloları verdi. Eski fit formuna kavuşan güzel oyuncu Özge Özpirinççi bikinisi ile poz vermeyi de ihmal etmedi. İşte tüm detayları ile ünlü oyuncu Özge Özpirinççi’nin bikinili pozları ve vermiş olduğu kiloları haberimizin devamında sizlerle…

Özge Özpirinççi takipçilerini mosmor etti

Kadın, Aşk Yeniden ve Fi gibi sevilen dizilerde oynadığı karakterler ile tanıdığımız ünlü oyuncu Özge Özpirinçci sekiz yıldır birlikte olduğu meslektaşı Burak Yamantürk ile geçtiğimiz sene nikah masasına oturdu. 30 Kasım’da ilk bebeği Mercan’ı dünyaya getiren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci hamilelikte aldığı kiloları geri verdi. Yoğun geçen sezonun ardından eşi ve arkadaşları ile tatile çıkan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci fiziği ile dikkatleri üzerine çekti. Hamileliği boyunca aldığı kiloları kısa bir sürede veren ünlü oyuncu renkli bikinisiyle ayna karşısına geçerek poz verdi. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin vermiş olduğu bikinili pozlarını gören takipçileri ünlü oyuncu hakkında söyledikleri sözlerden dolayı pişmanlık duydular. Ünlü oyuncu hamilelikten sonra emzirerek kilolarını verdiğini açıkladı.

Özge Özpirinççi takipçilerini mosmor etti

Özge Özpirinççi emzirmek kilo vermeye iyi geliyor dedi

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci hamileliği boyunca bir sürü kilo almıştır. Takipçileri tarafından aldığı kilolar ile sık sık gündeme gelen Özge Özpirinçci fiziği ile takipçilerini mosmor etti. Doğum yaptıktan bir ay sonra görüntülenen ünlü oyuncu doğum kilolarını kısa sürede verdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı. “Kilolarım gitti, emzirmek gerçekten iyi geliyormuş. Kızım Mercan’da ben de gayet iyiyiz.” açıklamasını yapmıştı. Hamilelik döneminde her kadın belli başlı kilolar almaktadır. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin takipçileri sürekli aldığı kilolardan dolayı ünlü oyuncuyu rahatsız etmekteydiler. Emzirme ve daha sağlıklı beslenmeyle kilolarına kurtulmuş olan Özge Özpirinçci kendisi hakkında konuşan takipçilerin de verdiği kilolarla mosmor etti.

Özge Özpirinççi emzirmek kilo vermeye iyi geliyor dedi

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış